Jaarcongres ATEX & Process Safety

8 jun. '23 — 9 jun. '23DeFabrique, Utrecht

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen – dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn

Veiligheidsprocessen en -maatregelen beheersen

Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen.

Explosieveiligheid en procesveiligheid

Het jaarcongres ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!