Over ons

Congresagenda is jouw startpunt en het complete overzicht voor het vinden van inspirerende congressen, symposia, conferenties, seminars, masterclasses en andere interessante (zakelijke) events in Nederland en België. Zo kun je blijven leren, jezelf ontwikkelen en jezelf bijscholen.

Wij vermelden interessante evenementen en bieden praktische informatie. We verzamelen congressen in diverse vakgebieden. We breiden deze vakgebieden steeds verder uit. Kijk daarom regelmatig op congresagenda.nl naar congressen waar jij kunt bijleren en vakgenoten kunt ontmoeten.

Deel ook met je collega's over ons overzicht van interessante en inspirerende congressen, symposia, conferenties, seminars, masterclasses en andere interessante (zakelijke) events in Nederland en België.

Jouw congres aanmelden?

Ben je een congresorganisator en wil je graag jouw congres aanmelden voor vermelding op Congresagenda? Via het aanmeldformulier kun je jouw congres, symposium, conferentie, seminar, masterclass of andere interessant (zakelijke) event in Nederland en België direct en voor een klein bedrag aanmelden. Het aanmelden duurt 5 minuten. Goed aangemelde en relevante events zijn binnen 2 tot 5 werkdagen online te vinden op congresagenda.nl.

Ga direct naar het aanmeldformulier of lees eerst de veelgestelde vragen (FAQ) voor het aanmelden van een congres.

Wist je dat het ook mogelijk is om met korting meerdere congressen van jouw organisatie te plaatsen? Voor kortings- en promotiemogelijkheden kun je contact opnemen met de redactie.

Over Congresagenda

Congresagenda is een initiatief van Event Connectors B.V.. Met Congresagenda bieden wij dé online agenda op het gebied van congressen, conferenties, seminars, webinars en andere interessante (zakelijke) events in Nederland en België. Deze congressen verzamelen wij in onze tool The Feed Factory en publiceren we naar deze website.

Dat doen we op deze website met congressen, maar wij bieden ook oplossingen voor de culturele, toeristische en recreatieve sector. Zo voorzien we steden en regio's als bijv. Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Velsen, IJmuiden en Amsterdam Zuidoost van data voor hun offline én online culturele uitagenda's. Deze content kunnen we ook in meerdere talen aanbieden. Wil je meer informatie onze oplossingen, data of mogelijkheden? Neem dan contact op.