Crossing Borders

25 jun. '24, 09:00–18:30Delft,

Learning from the past, designing for the future

Na 3 uitverkochte edities (Brabant, Groningen, Apeldoorn) duikt MPI Nederland met haar Flagship Event ‘Crossing Borders’ op 25 juni 2024 in het hart van een stad welke onlosmakelijk verbonden is aan wetenschap en historie; Delft!

Delft behoort met haar technische universiteit en andere vermaarde (wetenschappelijke) instituten tot de top van de wetenschappelijke wereld. De stad staat voor hoogwaardige technologie, innovatie en creativiteit en is internationaal toonaangevend op gebied van onder meer industriële biotechnologie, (offshore) energy, creatieve industrie en ICT, medische technologie, smart industry en robotica.

Het Delftse ecosysteem van kennisinstituten, gecombineerd met de charme en gastvrijheid van de middeleeuwse binnenstad plus een enorme diversiteit aan congres- en eventlocaties maakt Delft dé niet-te-missen destinatie voor zakelijke bijeenkomsten in combinatie met een heerlijk leasure verblijf.

Crossing borders is niet slechts een kennismaking met een stad of regio. Verwacht een inspirerende tijdreis waarin we de rijke wetenschappelijke geschiedenis van Delft langs vier verhalen koppelen aan hedendaagse uitdagingen in onze eventsector. Zoals altijd bieden we waardevolle take-aways en prikkelende ideeën. We nemen je mee langs cases op het gebied van Design Thinking, Prototyping en Creatieve Perspectieven. En dit alles tegen de indrukwekkende backdrop van niet-alledaagse eventlocaties en hotels.