Aanpak participatie omgevingswet

1 feb. '23 — 24 mei '23New Babylon, Den Haagvanaf999

De nieuwe Omgevingswet maakt participatie bij de meeste vastgoedprojecten verplicht. De eerste ervaringen zijn zelfs veelbelovend.

Een goed participatietraject vergroot de langetermijnwaarde van vooral complexe projecten, zoals binnenstedelijke herontwikkeling en gebiedsontwikkeling.

Hoe realiseert u een succesvolle participatie?

De nieuwe wet biedt echter geen richtlijnen voor de wijze van participatie. Het is aan gemeenten en initiatiefnemers (corporaties, ontwikkelaars en eigenaren) om dit te concretiseren.

Hoe richt u een zorgvuldig participatieproces in?

In 1 dag krijgt u als gemeente en initiatiefnemer effectieve, praktische handvatten en zelfs een gestructureerd toetsingskader. Kortom, met deze populaire cursus van SPRYG Real Estate Academy realiseert u een zorgvuldig participatieproces dat van meerwaarde is voor uw projecten.

U ontvangt na afloop een deelnamecertificaat.


Bezoek website
{ "richData":"false", "name":"Aanpak participatie omgevingswet", "description":"De nieuwe Omgevingswet maakt participatie bij de meeste vastgoedprojecten verplicht. De eerste ervaringen zijn zelfs veelbelovend. // Voor meer congressen, bezoek [url]https://congresagenda.nl/[/url]", "startDate":"2023-02-01", "endDate":"2023-05-24", "location": "New Babylon Den Haag", "label":"Voeg toe aan agenda", "options":[ "Apple", "Google", "iCal", "Microsoft365", "Outlook.com" ], "timeZone":"Europe/Amsterdam", "iCalFileName":"Reminder-Event" }