Dutch Cloud Conference

24 sep. '24, 09:00–17:00Postillion Hotel Utrecht Bunnik,

Ontwikkelingen op het gebied van cloud technologie en digitalisering binnen de IT gaan snel. Tijdens het praktijkgerichte Dutch Cloud Conference staat de inrichting, het beheer en de beveiliging van de IT-infrastructuur centraal. Maar naast technologische vooruitgang is het ook belangrijk om te streven naar duurzaamheid binnen de IT. Ontdek welke uitdagingen en kansen er liggen voor een duurzame digitale toekomst.

Trends en ontwikkelingen op het gebied van cloud technologie gaan snel en zijn de drijvende kracht achter innovatie en digitale transformatie. De inrichting, het beheer en de beveiliging van de IT-infrastructuur wordt steeds complexer. Keuzes die vandaag de dag gemaakt worden hebben veel invloed op de toekomst.

Het praktijkgerichte congres gaat in op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van AI Ops, cloud management, cloud governance, cloud security, strategie, kostenbeheer, DevOps, netwerken, integratie en monitoring en duurzaamheid binnen de IT.

Bezoek het congres (gratis) op 24 september 2024 in Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik. Ontmoet vakgenoten, neem deel aan de sessies, netwerk met peers en voer 1-op-1 gesprekken met oplossingsaanbieders.

Ben je (mede)verantwoordelijk voor de IT-omgeving binnen jouw organisatie? Neem gratis deel aan het volledig verzorgde congres!