Techfeast Techfestival van het Oosten

16 jun. '23, 13:00–18:00De Gasfabriek, Deventer

Techfeast is het Tech-festival van het Oosten op een unieke plek in Deventer, waar we de toekomst van Tech vieren. Together we Feast on Tech!

Techfeast is de plek om nieuwe ideeën op te doen, vergezichten te creëren en verhalen van anderen te horen. Hier word je aan het denken gezet over innovaties en technologieën als cyber security, blockchain, artificial intelligence, robotics, digital twins en meer onderwerpen.

Programma Techfeast 2023

Op Techfeast vind je twee stages; Inspire, Activate én een area; Demonstrate. Elk met een eigen line-up aan innovatieve keynotes, talks, Q&A’s en demo’s. 

De ‘inspire’ en ‘activate’ podia zijn de plekken op TECHFEAST waar jij je kennis uitbreidt, geboeid raakt en nieuwe vergezichten creëert. Naast sprekers op stages kun je in de ‘demonstrate’ area je tech hart ophalen met interactieve workshops en demonstraties. Wat dacht je een futuristische robothond besturen en programmeren, navigeren door de metaverse of zien hoe je je CV van de toekomst creëert op basis van je game skills. 

Robothond Spot

Arend Luten neemt ons mee in de wereld van de robothond 'Spot' en hoe zij deze hond gebruiken in hun bedrijf. Spot zal op 16 juni ook een aantal demonstraties geven

Foodtrucks & festivalstyle

Geen goed tech festival zonder foodcourt en dorstlessende drinks! Op het festivalterrein kan je met muntjes terecht bij diverse foodtrucks.

Sprekers Techfeast 2023

  • Joost Diepenmaat, Moneybird
  • Emile Nijssen, Homey I Smart Home Future
  • Frank Ferro, Insights PostNL
  • Wim Naudé
  • Alexander Wijninga, Watermelon Conversational AI
  • Justin Black, KPMG Cyber & Privacy
  • en meer sprekers...

Nieuwsgierig naar Techfeast?

Nieuwsgierig? Bezoek Techfeast op 16 juni 2023. Het Techfestival van het Oosten zal plaatsvinden op congreslocatie de Gasfabriek in Deventer.