Security Leadership Congres

7 feb. '23 — 8 feb. '23Congrescentrum 1931, Den Bosch

Security Leadership is hét strategisch security congres speciaal voor security managers en directie. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security en helpt je jouw security strategie op orde te krijgen en aan te scherpen!

Het programma van het Security Leadership Congres bestaat uit een mix tussen business en IT.

Dit jaar is het thema: Diversiteit en inclusie in besluitvorming. Bij diversiteit gaat het om verschillen en bij inclusie gaat het om de inzet van deze verschillen. Vaak kijken we op dezelfde eenzijdige manier naar IT-security, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Hoe meer diversiteit en inclusie, hoe beter de besluitvorming. De verschillen maken hét verschil.

Het 'Security Leadership' congres biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig programma en is bij uitstek hét congres om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en geïnspireerd te raken, zowel fysiek als online.


Verdien CPE punten door deel te nemen aan het congres!

Tijdens Security Leadership bieden wij u de mogelijkheid om Continuing Professional Education Credits (CPE) punten voor de CISSP certificering te behalen. Om de certificering te mogen behouden, moet u jaarlijks punten behalen. Ook door uw deelname aan het Security Leadership Congres kunt u punten verdienen.

Bezoek website
{ "richData":"false", "name":"Security Leadership Congres", "description":"Security Leadership is hét strategisch security congres speciaal voor security managers en directie. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security en helpt je jouw security strategie op orde te krijgen en aan te scherpen! // Voor meer congressen, bezoek [url]https://congresagenda.nl/[/url]", "startDate":"2023-02-07", "endDate":"2023-02-08", "location": "Congrescentrum 1931 Den Bosch", "label":"Voeg toe aan agenda", "options":[ "Apple", "Google", "iCal", "Microsoft365", "Outlook.com" ], "timeZone":"Europe/Amsterdam", "iCalFileName":"Reminder-Event" }