PPM Jaarcongres

8 feb. '23, 12:30–20:00Hotel Theater Figi, Zeist, Zeistvanaf695

PPM voor en door portfoliomanagers is niet alleen het instrument om organisaties grip te geven op hun projecten en portfolio, maar ook een middel om doelbewuster te acteren in steeds hybridere omgevingen en uiteindelijk hun strategie realiseren.

Focus in uitdagende tijden

Hét PPM Jaarcongres is een vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Het PPM Jaarcongres is dé plaats waar PPM professionals een dagje bijtanken en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s.

Bezoek website
{ "richData":"false", "name":"PPM Jaarcongres", "description":"PPM voor en door portfoliomanagers is niet alleen het instrument om organisaties grip te geven op hun projecten en portfolio, maar ook een middel om doelbewuster te acteren in steeds hybridere omgevingen en uiteindelijk hun strategie realiseren. // Voor meer congressen, bezoek [url]https://congresagenda.nl/[/url]", "startDate":"2023-02-08", "endDate":"2023-02-08", "startTime":"12:30", "endTime":"20:00", "location": "Hotel Theater Figi, Zeist Zeist", "label":"Voeg toe aan agenda", "options":[ "Apple", "Google", "iCal", "Microsoft365", "Outlook.com" ], "timeZone":"Europe/Amsterdam", "iCalFileName":"Reminder-Event" }