NVK Congres 2024 - Back to the Future!

12 jun. '24 — 14 jun. '24Congrescentrum Papendal, Arnhemvanaf130

Back to the Future is het thema van het NVK Congres 2024. Ontwikkelingen gaan razendsnel, maar hoe zit dat binnen de kindergeneeskunde?

Keynote Spreker

Deborah Nas is een autoriteit op gebied van technologische innovaties. Deze keynote spreker laat ons zien wat zij ons kunnen bieden, nu en in de toekomst. Welke technologische trends zullen onze toekomst beïnvloeden? En waarom vinden sommige mensen nieuwe technologie geweldig en anderen het eng? De afsluitende keynote spreker gaat met ons op zoek naar de valkuilen van ons brein. Maarten Boudry reikt ons instrumenten aan om ons te wapenen tegen pseudowetenschap en bijgeloof.

Wetenschap

Ook de wetenschap staat volop in de schijnwerpers. Het TULIPS-NVK Wetenschapssymposium heeft dit jaar een prominente plek gekregen in het programma als plenaire sessie op donderdagochtend. Daarnaast worden de nieuwste onderzoeksresultaten gepresenteerd in de Vrije-voordrachten en de SLAM-sessies.

Netwerken

Natuurlijk is er tijdens de 3 dagen ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten. Zowel tussen het programma door als tijdens de avondprogramma's, die we met veel plezier samenstellen. De woensdagavond begint met een diner en eindigt met een verrassend en spectaculair nieuw avondprogramma. De donderdagavond staat in het teken van een summer BBQ en het altijd heerlijke Concilium Hilaricum Pediatricum. Hierna gaan onze voeten van de vloer met de band The Recipe. En over de toekomst gesproken: we serveren een volledig vegetarisch menu!

Wat de toekomst verder brengt, mag je zelf komen beleven bij dit symposium. Want Back to the Future doe je niet, dat beleef je. Beleef met ons mee, ontmoet, verbindt, maak herinneringen en leer op 12, 13 en 14 juni!