Menselijke Revolutie Seminar

23 mei '24, 11:30–18:00AFAS Theater, Leusdenvanaf247.5

Op 23 mei organiseren wij echt een fantastisch event in het AFAS Theater van Leusden voor 837 mensgerichte leiders. Wij zullen hen inspireren met topsprekers als bestselling auteur Rutger Bregman, topentertainment door arts en illusionist Victor Mids en topleiders uit Nederland.

Op donderdag 23 mei 2024 van 11.30 tot 18.00 uur is het zover, het eerste Menselijke Revolutie Seminar! En wát een programma hebben wij voor jou samengesteld! Samen met 800 mensgerichte leiders (van bestuurders, directeuren tot HR Managers) geniet je van niemand minder dan bestseller auteur Rutger Bregman, die spreekt over zijn visie op morele ambitie. Daarnaast neemt arts en illusionist Victor Mids je mee in de werking van het menselijk brein.

Uiteraard wil jij ook kennis uit de praktijk. Daarom hebben we dé mensgerichte topleiders van Nederland uitgenodigd voor een panel discussie over mensgericht leiderschap en hoe je dat nu precies toepast binnen jouw organisatie. Tot slot hebben wij een mystery speaker die gegarandeerd grote indruk op je zal maken.

Deze hele dag wordt geleid door organisatiepsycholoog en initiatiefnemer van Menselijke Revolutie Sven Rickli, aangevuld met twee inspirerende leiders met een indrukwekkende staat van dienst én muzikaal intermezzo van piano virtuoos Jan Vayne.