Logistiek Vastgoed België 2024

26 mrt. '24, 12:30–17:30Log!Ville, Nielvanaf699

Hét jaarlijkse event voor logistiekers en vastgoedprofessionals!

Toekomstbestendig, innovatief en duurzaam logistiek vastgoed

Op 26 maart organiseert SPRYG Real Estate Academy in het inspirerende Log!Ville de 13e editie van het jaarlijks drukbezochte netwerkevent voor logistieke en vastgoedbeslissers. We moeten zuinig omgaan met ruimtegebruik. Wat betekent dit voor logistiek vastgoed? Met als thema 'Toekomstbestendig, innovatief en duurzaam logistiek vastgoed' presenteren topsprekers de meest belangrijke plannen, ambities en logistieke vastgoedkansen.

In 1 namiddag krijgt u een actueel overzicht van de (internationale) logistieke trends en ontwikkelingen. Wat is de impact van de energietransitie, CO2-uitstoot en de wereldwijde onrust? Hoe creëren we toekomstbestendig en duurzaam industrieel vastgoed? Hoe integreren we ESG? En is er nog wel ruimte voor duurzaam logistiek vastgoed? Waar liggen uw opportuniteiten?

Op dit event:

  • Internationaal marktoverview en trends logistiek vastgoed
  • Duurzaamheid, ESG en energietransitie
  • Topgesprekken, plannen, projecten, ambities en opportuniteiten
  • Mainports aan het woord
  • Volop netwerkmomenten

Met wie kunt u netwerken?

Tijdens dit event kunt u netwerken met de meest belangrijke vragers en aanbieders van logistiek vastgoed, zoals verladers, managers logistiek en supply chain, beleggers, promotors, steden, architecten, financiers, aannemers, makelaars en adviseurs.