Internal Branding bij Go Ahead Eagles

22 nov. '23, 16:30–22:00De Adelaarshorst, Deventer

Verken de intrigerende wereld van internal branding tijdens een inspirerende bijeenkomst in het sfeervolle stadion van Go Ahead Eagles in Deventer. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen en leer van deskundige sprekers over de kracht van een sterk intern merk.

Unieke locatie en rondleiding

Begin je avontuur in de wereld van internal branding met een rondleiding door het karakteristieke stadion van Go Ahead Eagles. De rijke voetbalhistorie en de unieke sfeer van de locatie vormen een stimulerende achtergrond voor de discussies en presentaties die volgen.

Kennismaking met Internal Branding

De focus van de bijeenkomst ligt op internal branding, een strategie die de interne cultuur van een organisatie koppelt aan de positionering van het merk. In een tijd waarin veel organisaties zichzelf herontdekken, is het begrijpen en toepassen van internal branding cruciaal.

Inspirerende Sprekers

Je dag wordt verrijkt door presentaties van drie ervaren sprekers. Brain Visser van Go Ahead Eagles deelt inzichten over hoe de club haar waarden leeft en implementeert. Eslie Baars, een consultant en docent, enthousiasmeert over het realiseren van je merk van binnenuit. Terwijl Maartje Bersi van SNS bank een boeiende case presenteert over het doorvoeren van een nieuwe merkpositionering.

Netwerken en Napraten

Na de presentaties is er gelegenheid voor napraten en netwerken. Onder het genot van een drankje kun je je nieuwe inzichten delen en verbinden met andere professionals.