ICT & Health Congres 2023

30 jan. '23, 09:00–17:15AFAS Circustheater Scheveningen, Den Haag

ICT & Health Congres 2023 over de nieuwste ontwikkelingen, slimme innovaties, technologieën en samenwerkingen voor de transformatieve zorg.

Op 30 januari 2023 opent ICT&health het nieuwe zorgjaar met het jaarlijks drukbezochte ICT & Health Congres 2023 over de toekomst van de zorg. Een dag vol interactie met deskundigen uit alle zorglijnen over de nieuwste ontwikkelingen, slimme innovaties, technologieën en samenwerkingen die de transformatieve zorg en medische toepassingen succesvol laten werken.

Zorg van de toekomst

Het is onontbeerlijk dat deskundigheid, technologie en innovatie een belangrijke rol spelen in de zorg en haar toekomst. Maar innovatie gaat niet zonder de expertise van zorgprofessionals én gaat verder dan technologie alleen. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, slimme toepassingen, betere informatiedeling, snellere diagnose, tijdwinst en samenwerking tussen professionals, organisaties, overheden, zorgverleners, systemen en patiënten. Alsook in het verduurzamen van de zorg en het verzilveren van de maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Kortom: op het ICT & Health Congres 2023 zetten we samen actief de volgende stap om de zorglijnen succesvol te vernieuwen.

Voor wie is het ICT & Health Congres 2023?

Het ICT & Health Congres wordt ieder jaar bezocht door: Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht, Hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT binnen álle lijnen van de zorg, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Overheid, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden met een medische of zorg achtergrond.

Het ICT & Health Congres 2023 wordt gehouden in het AFAS Circustheater Scheveningen.

-----------------

Bekijk meer medische congressen in 2023