Hyperautomation

12 jun. '24, 08:00–18:00Fort Voordorp, Groenekan,

Op dit congres ontdekt u welke kansen er voor uw organisatie in het verschiet liggen om processen te optimaliseren en deze te automatiseren. Toonaangevende, innovatieve organisaties en ervaringsdeskundigen delen hun kennis en inzichten uit de praktijk met u.

Thema: Embrace, Adapt & Evolve to stay future-proof!

Van (AI) hype naar praktijk

Hyperautomation 2024, de plek om een nieuwe, dynamische methode te ontdekken en omarmen. De nadruk van dit praktijkgerichte congres ligt op daadwerkelijke toepassingen en toegevoegde waarde voor uw organisatie. Ga in gesprek over hoe u onder andere AI gedreven technologieën in de praktijk brengt en ontdek in de sessies hoe andere organisaties dit al doen.


Essentie voor een toekomstbestendige organisatie

Een succesvolle strategie draagt bij aan verhoogde productiviteit, efficiëntie en innovatiekracht. Ontdek op 12 juni 2024 dat Nederland begonnen is aan de volgende digitale revolutie. Omarm de kansen die er zijn voor succesvolle versnelling en verbetering van uw processen.

Hyperautomation 2024 biedt u essentieel inzicht en concrete handvatten op het gebied van procesinnovatie en automatisering. Mis deze kans niet en meld u nu aan!