Hét leiderschapsevent van het jaar

22 sep. '23, 09:00–17:30Beatrix Theater, Utrechtvanaf995

Wil jij je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is Transformational Leadership Europe (TLE) hét business event.

Voortbouwend op het succes van voorgaande jaren, biedt TLE een unieke gelegenheid voor leiders uit verschillende branches en sectoren om samen te komen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Met inspirerende keynotes van Louis van Gaal, Remco Claassen en Jan van Setten wordt dit hét leiderschapsevent van het jaar!

In een wereld die voortdurend verandert, zijn organisaties die zich vasthouden aan het oude en bekende gedoemd om te mislukken. Het zijn juist de organisaties die zich als een kameleon weten aan te passen aan veranderende omstandigheden die kans maken op blijvend succes.  

Maar deze constante transformatie vereist de onmisbare vaardigheden van transformationele leiders die weten hoe ze organisaties kunnen leiden in uitdagende tijden. Ze zijn meesters in het veranderen van bedrijfscultuur en het afstemmen van strategieën op de veranderende omgeving. Zo dragen zij bij aan een wendbare organisatie die altijd in topvorm is.  

Dit is precies waarom je TLE niet wilt missen. Leer hoe je jouw organisatie toekomstbestendig kunt maken, zodat jouw organisatie kan floreren in een wereld die voortdurend in beweging is. Laat je inspireren door onze sprekers. Kom in contact met gelijkgestemde professionals die, net als jij, ook het verschil willen maken. Of je nu een doorgewinterde leider bent of net begint, dit is hét evenement voor jou.