Het Grootste Kennisfestival van Nederland

15 jun. '23, 13:00–21:00De Gasfabriek, Deventervanaf219

Weer nieuwe namen die we toe mogen voegen aan het programma van Het Grootste Kennisfestival op 15 juni in Deventer. Het Kennisfestival 2023 heeft als thema 'Innovatief Organiseren'.

Het duurt nu nog even maar op 15 juni 2023 organiseren we al weer voor de 8e keer in Deventer met het Grootste Kennisfestival van Nederland bij de Gasfabriek.

Met zoals je van ons gewend bent een uitgebreid programma. Wat zijn we blij dat Arend Ardon, Marije van den Berg en Christianne Vink er ook bij zijn. 

Innovatief Organiseren

We hebben dit jaar twee sprekers gevraagd om een heel eigen podium in te vullen bij de Gasfabriek. Roek Lips en Martijn Aslander gaan de uitdaging aan. Zo heeft Martijn het plan om het ‘Palace of Wisdom’ te creëren en Roek Lips heeft een programma samengesteld waarbij je word ondergedompeld in een aantal wisselbaden: Het Waardenkabinet, Project Ik, Muzikaal College, Lied voor een verhaal en geeft Roek Lips een sneakpreview van zijn nieuwe inspiratielezing ‘De wereld dat ben jij’.

Studio Vers Bestuur is weer bezig met een mooi programma rondom bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie. En op het Boekenbal vertellen auteurs weer over hun laatste managementboeken. En het eerste muziekbandje is al vastgelegd.

Onderwijsfestival

En niet te vergeten: in de ochtend starten we met een echt onderwijsfestival wat in de middag en avond doorgaat op één van de podia (waar dus alle bezoekers heen kunnen dan). En er komt nog veeeeeel meer op in totaal zo’n 11 podia.

Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt.

Bezoek ook het Kennisfestival in de congreslocatie De Gasfabriek in Deventer!