Grenzeloze zorg; de balans tussen arts, patiënt en planeet

24 mei '24 — 25 mei '24Flonk Hotel Groningen Zuid, vanaf20

Tijdens dit congres komt een drietal subthema’s aan bod, te weten planetaire grenzen, landsgrenzen en systeemgrenzen. Hierin zal worden ingegaan op actuele vraagstukken, zoals klimaat, voedselvoorziening, vluchtelingenzorg, militaire – en tropengeneeskunde, AI en efficiënte zorg.

Stap binnen de grenzen van de gezondheidszorg op 24 en 25 mei 2024, waar Stichting Arts en Organisatie haar jaarlijkse congres presenteert: Grenzeloze Zorg!

Hoe verandert de zorg in tijden van oorlog, vluchtelingen, klimaatproblematiek en nieuwe technologieën? En hoe is het aan de zorgverlener hiermee om te gaan? Tegen welke grenzen loopt de zorgsector aan?

Op 24 en 25 mei 2024 organiseert stichting Arts en Organisatie haar jaarlijkse congres, met als thema Grenzeloze Zorg. Tijdens dit congres komt een drietal subthema’s aan bod, te weten planetaire grenzen, landsgrenzen en systeemgrenzen. Hierin zal worden ingegaan op actuele vraagstukken, zoals klimaat, voedselvoorziening, vluchtelingenzorg, militaire – en tropengeneeskunde, AI en efficiënte zorg. Over twee dagen verspreid gaan we in op deze boeiende onderwerpen, mis het niet!