GDS Forum & CityDNA Autumn Conference

15 okt. '24 — 18 okt. '24Bruggevanaf350

Destination professionals kunnen genieten van een buitengewone evenementenweek, omdat City Destinations Alliance, de Global Destination Sustainability Movement en Visit Bruges samenwerken om u twee ongelooflijke, opeenvolgende evenementen en de prestigieuze, jaarlijkse GDS-Awards te bieden.

De CityDNA Najaarsconferentie

zal bestemmingsprofessionals die voor VVV's, CVB's en DMO's werken een unieke gelegenheid bieden om collega's uit Europa en daarbuiten te ontmoeten en te netwerken, terwijl ze kennis en inzichten leren en delen over de nieuwste trends en uitdagingen van stedelijk toerisme in Europa. De CityDNA-conferentie zal een breed scala aan samenwerkingssessies, inspirerende discussies en innovatieve benaderingen presenteren.

Het GDS-Forum

Zal bestemmingsleiders en duurzaamheidskampioenen van over de hele wereld bijeenbrengen. Dit is een dynamische en onconventionele bijeenkomst om duurzaamheids- en impactstrategieën en best practices te bespreken, te leren van GDS-Index-reizen en nieuwe benaderingen en initiatieven te co-creëren voor een beter regeneratief bestemmingsbeheer. Het zal een niet-conferentieformat volgen met de nadruk op peer-to-peer leren, samenwerking en creativiteit.

De GDS-prijsuitreiking

Zal beide gemeenschappen samenbrengen in een vermakelijke en inspirerende avondviering om de winnaars van de 9e GDS-Index Awards te erkennen. Het grotere platform maakt een groter bereik, erkenning en ambitie mogelijk rond bestemmingen waarvan de bijdragen aan duurzaamheid nu het niveau van vóór de pandemie hebben overschreden in een mondiale industrie met een groeiende verantwoordelijkheid om “de verandering te zijn die we in de wereld moeten zien”.

Met een rijke geschiedenis en een engagement voor duurzaamheid vormt Brugge het perfecte podium voor discussies over de toekomst van het toerisme. De ambitie van de stad om in 2050 klimaatneutraal te zijn sluit naadloos aan bij onze focus op ‘beter’ in plaats van ‘meer’ toerisme. We verwachten een conferentie die niet alleen trends in de sector zal verkennen, maar ook verbindingen zal bevorderen in de warme en gastvrije omgeving van Brugge.