Dutch Data Summit Congres

30 mrt. '23, 09:00–17:00DeFabrique, Utrechtvanaf100

Ontdek de kracht van data tijdens de Dutch Data Summit 2023. 
Data science manifesteert zich op steeds meer terreinen waaronder in de sport als prominente succesfactor.

De Dutch Data Summit brengt u een dag vol kennis, inspiratie, discussie en netwerkmogelijkheden. De sprekers zijn ervaren professionals met ruime ervaring met data.

Sprekers Dutch Data Summit 

Een van de sprekers op de Dutch Data Summit is Jac Orie. Hij is de meest succesvolle schaatscoach van Nederland. Sinds 2002 heeft hij op elke Winterspelen minstens één Olympisch kampioen afgeleverd, een unieke reeks.

Daarnaast veroverde de 54-jarige inwoner van Poeldijk met zijn schaatsers tal van Europese en wereldtitels.

Data speelt een zeer belangrijke rol in zijn aanpak. Orie laat zijn sporters veel testen ondergaan, wat hem een enorme hoeveelheid data oplevert waarmee hij zijn trainingsaanpak kan bepalen en bijstellen.

Meer sprekers en programma Dutch Data Summit 

De sprekers zullen hun kennis en meningen delen rond zorgvuldig geselecteerde thema's om u te inspireren. Samen brengen we de theorie naar de praktijk tijdens de workshops. Ze zijn ontworpen om u te voorzien van praktische tools die u kunt gebruiken in uw dagelijks leven met data. U krijgt ook volop de kans om met uw peers in contact te komen in een van de loungeruimtes of een nieuwe samenwerking te bespreken onder het genot van een drankje!

Naast Jac Orie spreken ook Dominique Roest (Politie), Benjamin Strick en diverse andere interessante sprekers. Host van de dag is Remy Gieling. Bekijk het programma op de website van Dutch Data Summit 2023.