Congres Podia Festivals Evenementen 2024

16 sep. '24TivoliVredenburg, Utrechtvanaf48.4

De Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteren in samenwerking met TivoliVredenburg, Ticketmaster en vele anderen weer een overvolle inspirerende dag in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory te Utrecht. Kom ook en beleef het live!

Het CPFE 2024 verwelkomt iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. De ruim 1.100 deelnemers zijn bijvoorbeeld directies, programmeurs en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers én studenten met ambities voor werk in de live- (pop)muziek- en evenementensector.

Tijdens CPFE doe je inspiratie op, ontmoet je collega's, muziekprofessionals en beleidsmakers, en ga je met ze in discussie. Je wordt geïnformeerd over trends en ontwikkelingen tijdens de vele sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector. Het hebben van goede gesprekken; het delen van nuttige informatie; het -inspireren en ontmoeten van collega's, vak- en lotgenoten is elk jaar weer mogelijk dankzij de enthousiaste betrokkenheid van de deelnemers. Met elkaar zijn jullie de conferentie. Het is een dag die je als professional in de live- (pop)muziek- en evenementenwereld niet mag missen.