Congres en Vakbeurs VBAG

12 sep. '24, 09:00–17:30Flint Theater & Congressen, Amersfoortvanaf195

To be or not to be Connected? Geheel(d) verbonden in Oncologie

Een integratieve kijk op oorsprong, behandeling en traumaverwerking.

Oncologie is een belangrijk, waardevol en ook gevoelig thema. We hebben er op allerlei verschillende manieren direct of indirect mee te maken. In ons werk, in onze privésfeer of als ervaringsdeskundige. Deze dag is een uitgelezen kans om je kennis op het gebied van oncologie te professionaliseren en te verbreden. Drie bevlogen pioniers gaan met passie en liefde voor hun vak en de mens de diepte in om verschillende aspecten van oncologie te belichten.

Dirk Zoutewelle, Dr. Věra M.J. Novotny en Dr. Ir. Esther van der Wall vertellen je over hun unieke visie op het ontstaan, de behandelwijze en trauma-sensitieve impact van dit ziektebeeld. Samen verkennen we het ruime scala van innovatieve mogelijkheden voor een integratieve aanpak van oncologie. Zodat jij met deze verbreding en verdieping de kwaliteit van je behandelingen nog verder kan vergroten.

Deze compleet verzorgde VBAG-congres dag en vakbeurs is inclusief drie lezingen, een vakbeurs, een luxe lunch, de hele dag door koffie, thee en fris, een zoete snack en afsluitende (netwerk)borrel. Een unieke kans om je kennis te verdiepen en inspirerende contacten te leggen.

Voor wie?

Dit congres is zowel voor leden als niet-leden van VBAG. Voor iedere regulier en/of integratief opgeleide zorgprofessional.

Je betaalt slechts € 195,- voor deze compleet verzorgde dag.

V-coins, accreditatiepunten

Je kan als VBAG-therapeut voor deze dag 2 V-coins indienen bij MBK/PSBK/Vakgericht of Inspiratie. Niet-leden krijgen een deelnamecertificaat. Deze kan worden aangevraagd bij ons secretariaat indien gewenst.

We zijn bezig om deze dag breder geaccrediteerd te krijgen, ook voor regulier. Hou deze site in de gaten voor meer informatie.