Collegereeks Psychologie voor Managers

4 apr. '23Meet-UP - Jaarbeurs , Utrechtvanaf4833.95

Unieke karaktervolle collegereeks Psychologie voor Managers over menselijk gedrag gegeven door toppsychologen. Incl. boekenpakket met managementboeken over psychologie.

Mensen, en dus ook medewerkers, kunnen gecompliceerde wezens zijn. Als manager, of professional heb je dagelijks met een theater aan irrationeel gedrag te maken. De tragische, ondoorgrondbare en hilarische aspecten van de menselijke geest verbazen je keer op keer en ze maken je managementtaak er niet makkelijker op.

Psychologische kennis voor managers is een absolute must!

Hoe krijg je een vinger achter deze processen? Hoe kun je menselijk gedrag observeren, interpreteren, verklaren en voorspellen? Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is dan een absolute must!

Toppsychologen delen hun kennis

Toppsychologen als André Wierdsma, René Diekstra, Andreas Wismeijer, Ellen Giebels, Ap Dijksterhuis, Theo Compernolle, Aukje Nauta, Kilian Wawoe, Ben Tiggelaar, Thijs Homan, en Tony Crabbe delen hun kennis en inzichten in psychologie met je. De collegereeks Psychologie voor Managers is wetenschappelijk getoetst en wordt toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen.

Voor wie is de collegereeks?

Deze collegereeks over psychologie is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor een team van mensen, of je jezelf nu manager, teamleider, projectmanager, leidinggevende, CEO of professional noemt.

De colleges zijn om de twee weken op donderdag van 4 april t/m 14 december 2023. De colleges starten om 16.00 en eindigen om 19.00 uur en je krijgt een warme maaltijd. Locatie van alle colleges is MeetUp, Jaarbeurs Utrecht.

Managementboeken over Psychologie

Bij de collegrereeks Psychologie voor managers hoort een boekenpakket. Na ieder college krijg je het boek van de spreker in je handen.