Arnhem Klimaatbestendig?

28 mrt. '23, 19:30–22:30Stadsvilla Sonsbeek, Arnhem

Door klimaatverandering krijgen we steeds meer te maken met hitte, droogte en wateroverlast. Wat betekent dit voor Arnhem en hoe kunnen we ons daar op voorbereiden?

Op dinsdag 28 maart nemen Bert Roete en Willem Hofstede van platform Arnhem Klimaatbestendig bezoekers tijdens Media Villa Arnhem mee in hun visie op klimaatverandering en hoe Arnhemmers de stad meer klimaatbestendig kunnen maken.

Ambities Klimaatadaptatie Arnhem

Samen met Wethouder Cathelijne Bouwkamp (o.a. klimaatadaptatie) openen we de avond waarin we kort stilstaan bij de ambities Strategie Klimaatadaptatie Arnhem.

Bert Roete, projectleider platform Arnhem Klimaatbestendig gaat vervolgens in op klimaatverandering en wat we ervan merken in Arnhem en wat kan je er zelf aan doen.

Arnhem Nummer 1 Tegelwippen van Gelderland

Willem Hofstede, campagneleider NK Tegelwippen Arnhem Klimaatbestendig neemt ons vervolgens mee in hoe Arnhem de afgelopen jaren Nijmegen tweemaal versloeg met het NK Tegelwippen en nummer 1 tegelwippen werd van Gelderland.

Over Media Villa Arnhem

Media Villa Arnhem Media Villa Arnhem is een periodiek evenement dat plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. De presentatie begint om 19:30 uur en vanaf 21:30 uur gaat de borrel van start. Een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Media Villa Arnhem is voor professionals uit de regio Arnhem op het gebied van marketing, communicatie, media en/of technologie met passie voor hun vak, die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en kennis willen delen.