Vind jouw congres, conferentie, masterclass, seminar of symposium in Zuid-Holland


Mei 2022


30 mei en 1 juni 2022 - EPIC - Educational Pioneers and Innovators Conference - Van Nelle Fabriek, Rotterdam

EPIC is de Educational Pioneers and Innovators Conference. EPIC, georganiseerd door het Versnellingsplan, is een internationale conferentie gericht op het delen en versnellen van innovatieve toepassingen in het hoger onderwijs wereldwijd. Welke digitale transformaties vinden er op dit moment plaats in het hoger onderwijs? Wat zijn de wereldwijde trends in technologie-ondersteunde innovatie in het hoger onderwijs?

Bekijk congres (EN)


Tip: Vind ook jouw congres, conferentie, masterclass of symposium in Noord-Holland

Juni/juli 2022


8 juni 2022 - Masterclass Leidinggeven aan vastgoedteams - New Babylon Den Haag

Als vastgoedprofessional bent u al snel de helft van de werkweek kwijt aan samenwerken met collega's: vergaderen, projecten uitvoeren, brandjes blussen. Dat is nogal wat! Veel tijd en energie gaat verloren aan teamprocessen die we eigenlijk niet begrijpen. Tijd voor actie, want u kunt veel meer uit uw team halen. Maar hoe?Dat leert u op onze gloednieuwe Masterclass van Bregje Spijkerman, topdocent en auteur van bestseller ‘Navigeer je team naar succes’. U leert de samenwerking van uw team beter te managen en welke leiderschapsstijl voor u het beste werkt. We kijken naar teameffectiviteit en de kracht van hybride werken. Met de case ‘Eigen Haard’ door Ruscha van den Ende gaan we nog dieper in op de praktijk.

Bekijk masterclass


8 - 9 juni 2022 - Integraal Vastgoed Rekenen - New Babylon Den Haag

Deze praktische opleiding is gericht op een goede financiële onderbouwing van vastgoedprojecten. U leert zelf Excel-rekenmodellen op te zetten, waarmee u handig alle relevante vastgoedvariabelen kunt beheersen en optimaliseren. Zowel voor nieuwbouw, renovatie, herontwikkeling en aan- of verkoopkeuzes. Ook actuele zaken zoals BENG, verduurzaming en de impact van de COVID-19 crisis.

Bekijk opleiding


9 juni 2022 - Avondseminar Het nieuwe Samenwerken - RDM Next Rotterdam

We staan voor grote uitdagingen zoals de verduurzaming, woningbouwopgave en betaalbaarheid. Complexe uitdagingen die we alleen door samen te werken in allianties succesvol kunnen realiseren. De samenwerkingspartners kennen echter een andere achtergrond, cultuur en belangen. Hoe realiseert u dan toch een efficiënt en effectief samenwerkingsproces? Wat zijn dé doorslaggevende factoren? Dat hoort u van Edwin Kaats (auteur van Managementboek van het jaar ‘Leren samenwerken tussen organisaties’). Vervolgens gaan we in gesprek met Carolien Gehrels (Arcadis), Bas van Rijsbergen (Gemeente Breda) en Phlip Boswinkel (Local).

Bekijk avondseminar


9 juni 2022 - Paris Proof Taxeren van vastgoed - New Babylon Den Haag

De mate van duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de waardebepaling van vastgoed. Dat draait vooral om energiezuinige gebouwen (conform NTA8800), oftewel Paris Proof. Naast banken en andere financiers, die duurzaamheid expliciet betrekken bij hun vastgoedfinancieringen, opteren ook beleggers, ontwikkelaars en huurders steeds vaker voor een duurzaam gebouw. Duurzaamheid heeft dus waarde, maar hoeveel is die duurzaamheidswaarde? Wat betekent dit voor het directe en indirecte rendement van de investeerder en de kosten van de gebruiker? Hoe verdisconteert u duurzaamheid in de marktwaarde? In 1 dag geven topexperts u een actueel overzicht, concrete handvatten en waardevolle tips voor een effectieve aanpak van Paris Proof waarderen. Wat zijn de voordelen, gevolgen en knelpunten? Waar liggen uw kansen en uitdagingen? Hoe gaat u om met de 'next step': circulair vastgoed?

Bekijk cursus


9 juni 2022 - Toezicht in Transitie 2022 – Next level toezicht in de praktijk - HCB Seminarreeks - Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, Den Haag

Wat verstaan we onder Next Level toezicht? Waarom is begrip van de context belangrijk Wat betekent Next Level toezicht in de praktijk? Welke eisen stelt het aan de toezichthouder? Hoe werken houding, gedrag en cultuur in op naleving? Legitimiteit, positionering en ontwikkeling van toezicht. Met ervaren sprekers uit wetenschap en praktijk gaat u aan de slag met deze actuele thema’s. Er is veel ruimte voor discussie met de keynote-speakers en met uw collega-toezichthouders. Aan het eind van elke seminar heeft u meer inzicht in de besproken actuele ontwikkeling en vooral in de manier waarop u die kunt betrekken bij uw toezicht: welke kansen en risico’s zien we en hoe kunt u er zelf mee aan de slag in uw praktijk? De seminarreeks is op donderdag 9 juni, vrijdag 17 juni en donderdag 7 juli 2022 van 13.00 – 16.30 uur voorafgegaan door een gezamenlijke lunch vanaf 12.30 uur

Bekijk seminarreeks Toezicht in Transitie 2022


21 - 22 juni 2022 - Masterclass Vastgoed Rekenen - New Babylon Den Haag

Tijdens deze Masterclass leert u slimme analysemodellen in Excel te bouwen, waarmee u uw vastgoedprojecten gericht kunt sturen! Met deze strategische rekenmodellen brengt u zowel de vastgoedkansen als de financiële projectrisico's in kaart. Denk aan zaken zoals BENG, verduurzaming en zelfs de impact van de COVID-19 crisis. U leert hoe u uw projectrisico's kunt verkleinen en het rendement kunt optimaliseren. Om dit te oefenen gaan we rekenen aan complexe praktijkcases, waarbij u ook uw eigen projecten kunt inbrengen! Kortom, u wordt de financieel (risico)manager van uw projecten.

Bekijk masterclass


30 juni 2022 - Masterclass Samenwerken voor Vastgoedprofessionals - New Babylon Den Haag

Samenwerken is een must voor u als vastgoedprofessional. Dat wordt steeds complexer door de grote opgaven van verduurzaming, woningbouwversnelling en betaalbaarheid. Een meer integrale aanpak is noodzakelijk. Daardoor wordt samenwerken in de vastgoedketen zelfs essentieel. Hoe komt u echter tot een geslaagde samenwerking? Deze masterclass biedt u waardevolle handvatten. In 1 dag krijgt u een stevige basis voor uw toekomstige samenwerkingen. Topdocenten in samenwerken én bestsellerauteurs Freek van Berkel en Edwin Kaats leren u de meest relevante aspecten van succesvol samenwerken. Zij geven praktische handvatten waarmee u direct aan de slag kunt gaan in uw vastgoedpraktijk. En u hoort de interessante Stadshuwelijk-benadering van BPD.

Bekijk masterclass


12 juli 2022 - European Conference of Science Journalism - Leiden

The European Conference of Science Journalism is a conference for professional science journalists and related professions. In addition, it is a moment in time to meet each other in real life, if that is possible, and to continue discussing the profession of science journalist.

Bekijk congres (EN)


September 2022


31 augustus t/m 3 september 2022 - ECHA 2022 Conferentie - Empowering Talent - World Forum Den Haag

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 vindt de 2-jaarlijkse internationale ECHA 2022 Conferentie plaats bij het World Forum in Den Haag. Deze conferentie wordt georganiseerd door het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN). Als Landelijk Expertisecentrum Begaafdheid & Talentontwikkeling draagt NTCN bij aan het stimuleren van talenten en creativiteit bij kinderen, jongeren en volwassenen. The National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) is part of the European Talent Support Network (ETSN). Our mission is to support talents and creativity in children, adolescents, and (young) adults in the Netherlands.

Bekijk congres


14 september 2022 - iBestuur Congres 2022 - Den Haag

Het iBestuur Congres 2022 heeft als thema “digitalisering en de menselijke maat”. In een dag bent u weer helemaal op de hoogte: Wat speelt er, waar moet ik mee aan de slag en hoe doen anderen het? Ook dit jaar organiseren we weer een hybride programma met een aantrekkelijk breakout programma én een programma op locatie voor bestuurders.Het iBestuur Congres 2022 is de plek waar overheid en marktpartijen elkaar online en fysiek ontmoeten. Om kennis op te doen over digitalisering van de overheid en de rol bij het aanpakken van (maatschappelijke) vraagstukken. Een initiatief van VNG, Ministerie van BZK, Ministerie van EZK, Ministerie van JenV, IPO i.s.m. ECP Platform voor de InformatieSamenleving en NLdigital.

Bekijk congres


29 september 2022 - Product Owner Event 2022 - Rotterdam

Hét event voor product owners in 2022. Een halve dag vol inspirerende sprekers en leuke workshops voor de product owner.

Bekijk Product Owner Event 2022


Oktober 2022


6 oktober 2022 - Cloud Congres - Vernieuwen en versnellen - The Hague Conference Centre

Cloud wordt overal genoemd als belangrijke enabler van innovatie en de digitale transformatie. We weten allemaal dat de cloud zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Maar hoe zet je alle voordelen die de cloud biedt nu zodanig in dat je sneller kunt innoveren en transformeren? Het Cloud Congres is bedoeld voor beslissers en beïnvloeders in gebruikersorganisaties als o.a. IT-managers, IT-architecten, business development managers, delivery managers, service managers, IT-adviseurs/-consultants die (mede) beslissen over het gebruik en de toepassingen van de cloud binnen hun organisatie. Met sprekers van NEXT Amsterdam, Picnic, TNO, Securify, AvePoint en Solvinity

Bekijk het Cloud congres


6 en 7 oktober 2022 - 14e jaarcongres V&VN Verpleegkundig Specialisten 2022 - Noordwijkerhout

#WIJ ZIJN is het thema van het 14e jaarcongres van de beroepsvereniging voor verpleegkundig specialisten. #WIJ ZIJN geeft aan dat we onderling sterk verbonden zijn door ons beroep, onze kennis en onze passie. Verpleegkundig specialisten zijn bevoegd en bekwaam in ons vakgebied. Het jaarcongres is bij uitstek de plaats om dit te laten zien aan je collega’s en andere geïnteresseerden. Een connectie maken door de “verpleegkundige wereld” te verbinden met de “medische wereld” is een belangrijke rol van de verpleegkundig specialist. Maar ook de verbinding tussen de patiënt en andere zorgverleners, de verbinding tussen de eerste- en tweedelijns zorg en de vele andere partners: de verpleegkundig specialist is bij uitstek geschikt om oude en nieuwe connecties te leggen en nieuwe samenwerkingsverbanden te scheppen.

Bekijk congres


10 oktober 2022 - Nationaal Congres Evenementen - Dordrecht

Het eerstkomende Nationaal Congres Evenementen vindt plaats op 10 oktober 2022 in Dordrecht. De 7e editie heeft als thema ‘Een plek voor evenementen’. De laatste reguliere editie was in 2019 in Deventer. De organisatie is in handen van Respons in samenwerking met gastgemeente Dordrecht en Dordrecht Marketing & Partners. De Stichting Nationale Evenementenprijzen komt met een alternatief dat moet bijdragen aan de professionalisering van de sector publieksevenementen. Op de lijst van deelnemers staan onder anderen organisatoren, eventlocaties, toeleveranciers en medewerkers van overheden en marketingorganisaties. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en diverse workshops. Bij de invulling wordt rekening gehouden met de diversiteit aan deelnemers.

Bekijk het Nationaal Congres Evenementen


November 2022Uitgelicht congres

10 november 2022

National Safety at Work Event

Van Nelle Fabriek
Rotterdam
9:30 PM
€200

Nog meer congressen, conferenties, seminars en symposiums in Zuid-Holland volgen snel!

Momenteel zijn er al meer dan 50 congressen in Nederland verzameld op de congreskalender. Binnenkort kun je hier nog meer actuele en interessante congressen, conferenties, meetings, symposia, seminars, workshops, masterclasses, webinars, meetings, trainingen, cursussen, workshops en (online) events in 2022 door heel Nederland en België vinden.

Vind congressen op gebied van digitaal, online, data, analytics, social media, marketing, klantcontact, customer service, veranderkunde, verandermanagement, communicatie, HR, HRM, zorg, medisch, health, GGZ, psychiatrie, autisme, jeugdzorg, netwerkzorg, travel, eventmanagement, events, reizen, citymarketing, destinatie management, informatica, destinatiemarketing, toerisme, recreatie, bestuur, financiële hulpverlening, verslavingsproblematiek, ergotherapie, internal auditing, finance, schuldhulpverlening, economie, opvoeding, recht, taal, techniek, pedagogiek, maatschappijwetenschap, sociologie, bedrijfskunde, innovation, finance, sustainability, data science, digital forensics, medisch, cardiologie, oogheelkunde, verpleegkunde, reanimatie, dementie, psychologie, pathologie, microbiologie, klinische chemie, hoogbegaafdheid, thuiszorg, startup, leiderschap, toezicht, management, innovatie, woningbouw, vastgoed, architectuur, toezicht, cybersecurity, privacy, openbare ruimte, wonen, leefbaarheid, veiligheid, gezondheid, bouwkunde, wetenschap, politiek, levende talen, onderwijs, kunst, muziek, dans, theater, cultuur, cultuurmarketing en nog veel meer thema's en onderwerpen.
Geef je congres, event, masterclass, seminar, symposium of conferentie aan ons door


Mis geen interessant congres, conferentie of event!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief samengesteld met tips over interessante congressen, cursussen en events in jouw vakgebied, regio of thema.


Congresregio's, congressteden en congreslocaties in Nederland en België

Binnenkort kun je hier als congresorganisator ook bijzondere congreslocaties in congresregio's en congressteden van Nederland en België vinden.
Bekijk congressen en congreslocaties in bijv. Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Zutphen, Groningen, Leiden, Almere, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Brugge en veel meer steden en congresregio's in Nederland en België.
Geef ook jouw congreslocatie aan ons door