Vind jouw congres, conferentie, masterclass, seminar of symposium in de regio Utrecht


Congressen in de regio Utrecht in mei 2022


18 mei 2022 - Congres Diagnostiek van de toekomst - Maarssen

Hoe pathologie, klinische chemie en microbiologie samenwerken aan betere zorg? Hoe ziet de diagnostiek van de toekomst eruit? Kun je alle disciplines binnen de diagnostiek met elkaar verbinden? Dagvoorzitter prof. dr. Katrien Grünberg en de andere sprekers laten de mogelijkheden zien op het congres ‘Diagnostiek van de toekomst' en brengen zij alle componenten van de diagnostiek bij elkaar. Het wordt een interessante dag voor iedereen binnen de pathologie, klinische chemie en microbiologie die bezig is met IT in de laboratoria en diagnostiek.

Bekijk congres


19 mei 2022 - Communicatie Congres 2022 - Nieuwegein

Hoe pak je die nieuwe uitdaging aan? Wat moet er gebeuren om het team en jezelf in positie te brengen? Vragen én antwoorden die het CommunicatieCongres 2021 aan bod komen. Want er is maar één weg: Voorwaarts. Een praktisch event over de kansen, mogelijkheden en grenzen van het communicatievak.

Bekijk congres


25 mei 2022 - Data Driven Healthcare - Jaarbeurs Utrecht

Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel. Door elektronisch gegevens met elkaar uit te wisselen kunnen professionals in de zorg betere zorg verlenen. Er is minder kans op fouten maar ook wordt er tijd bespaart die beter aan de patiënt besteed kan worden. Daarnaast krijgen patiënten meer regie over hun eigen gezondheid. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stimuleert dit. Zo wordt er gewerkt aan een wet die verplicht dat gegevensuitwisseling tussen zorgverleners elektronisch verloopt (WEGIZ) en willen de nieuwe ministers inzetten op snellere digitalisering, inclusief betere gegevensoverdracht in de zorgsector. Tijdens het congres komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden en netwerkzorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies wordt data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht. Het netwerkcongres over digitale gegevensuitwisseling in de Healthcare.

Bekijk congres


25 mei 2022 - Dag van de Functionaris Gegevensbescherming - Beatrix Theater Utrecht

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) organiseert op 25 mei 2022 een congres voor functionarissen voor de gegevensbescherming (FG). Met deze 'Dag van de FG' wil de AP functionarissen voor de gegevensbescherming praktische handvatten geven voor het uitvoeren van hun werkzaamheden en hen inhoudelijk inspireren.

Bekijk congres

Tip: Vind ook jouw congres, conferentie, masterclass of symposium over autisme

Congressen in de regio Utrecht in juni/juli 2022


3 juni 2022 - Samen veranderen 2022 - Anders werken aan maatschappelijke transities - Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Maatschappelijke vraagstukken vragen om een integrale benadering om de complexiteit ervan te kunnen doorgronden en deze op waarde te schatten. Quick fixes bestaan niet als het om transities gaat op domein overstijgende vraagstukken rondom wonen, leefbaarheid, veiligheid en gezondheid. Antwoorden, oplossingen, geitenpaadjes en andere manieren van werken vind je daarom steeds vaker over de grenzen van individuele organisaties heen. Zonder samenwerking, een meervoudig kijken naar de gezamenlijke ambities en een open mindset zijn maatschappelijke transities gedoemd te blijven hangen in fraaie bewoordingen en geduldig papier. Hoe kunt u dan wel duurzaam werken aan maatschappelijke transities met uw partners? Hoe verandert u samen en behaalt u de gezamenlijke doelstellingen? En wat vraagt dat van uw organisatie, uw medewerkers en van u zelf? Op 3 juni 2022 kijken diverse sprekers als Jan-Kees Helderman, Shirine Moerkerken, Elleke van Gelder, Karen den Hartog en Hester van Buren uit verschillende maatschappelijke organisaties samen met u en onder leiding van prof. Jaap Boonstra naar manieren om tot geslaagde veranderingen en betere onderlinge samenwerkingen te komen. Zodat u en uw partners samen optimaal bijdragen aan een goed leefklimaat waarin burgers veilig, gezond en vertrouwd kunnen samenleven.

Bekijk seminar Samen Veranderen 2022


10 juni 2022 - Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid - Driebergen

Op 10 juni 2022 is er alweer de 3e editie van het Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid. Je wordt in één dag bijgepraat over digitale toegankelijkheid. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. toegankelijk van games, WCAG 2.2, UX Design en toegankelijkheid, toegankelijkheid en de structuur van teksten, handige tools om je online performance van al je sites in kaart te brengen en laaggeletterdheid.

Bekijk congres


15 juni 2022 - Congres Leefstijlpsychiatrie in de klinische praktijk - Vianen

Een congres over leefstijlpsychiatrie over beïnvloedbare leefstijlfactoren zoals beweging, voeding, slaap en niet roken bij mensen met psychische klachten herstel kan bespoedigen en verergering van klachten en terugval kan voorkomen. Het verbeteren van leefstijlgedrag is daarmee een serieuze behandeloptie geworden, naast en als aanvulling op traditionele farmacologische en psychologische behandelingen. Maar hoe kun je psychiatrie en leefstijl integreren en implementeren in de klinische praktijk? Dit congres biedt handvatten die direct toepasbaar zijn om leefstijl onderdeel te maken van het behandelplan.

Bekijk congres psychiatrie


16 juni 2022 - NIMA Marketing Day - Utrecht

Een marketingfestival met marketeers in de hoofdrol, die hun eigen verhalen delen over echte marketinguitdagingen, die soms geweldig uitpakten en soms wat minder, maar waar je altijd iets van opsteekt. DeFabrique in Utrecht fungeert wederom als ‘festivalterrein’ voor NIMA Marketing Day, dé dag in het jaar die je niet mag missen als marketeer.

Bekijk congres


22 juni 2022 - Learning Innovators Festival 2022 - Utrecht

Goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in innovatief, effectief leren & doceren.! Of je nu een trainer, HR manager, docent, L&D medewerker, onderwijskundige of gewoon nieuwsgierig bent, op 22 juni 2022 vind het Learning Innovators Festival 2022 in Utrecht plaats!

Bekijk Learning Innovators Festival 2022


23 - 24 juni 2022 - Congres 2022 - Instituut van Internal Auditors - AFAS theater Leusden

IIA Nederland Congres 2022IIA Nederland is de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland en houdt het IIA Congres op 23 en 24 juni 2022 met het thema moed & veerkracht. Jim Jansen is de dagvoorzitter. Wat gebeurt er in een post-coronawereld? De wereld verandert razendsnel en het vereist moed om dingen anders te durven doen. Ook als Internal Auditor. Moed en veerkracht zijn nodig om over je eigen functie heen te stappen. Geen zwarte letters op het witte papier zetten. Met veel plezier kijken we terug naar ons congres van 2021. Reinvent & Reconnect. Door de Covid-19 perikelen geheel nieuw uitgevonden. Hybride. Ook dit jaar biedt IIA Nederland jullie wederom een keuze aan: live aanwezig zijn in het AFAS theater Leusden of de livestream bijwonen.

Bekijk IIA Nederland congres 2022


23 juni 2022 - Psychiatrie in de Thuiszorg - Utrecht

Angststoornissen, psychose en persoonlijkheidsproblematiek. Je komt ze allemaal tegen in je werk in de thuiszorg. Maar hoe herken je verschillende stoornissen en wat kun jij voor je cliënten betekenen? In het gloednieuwe congres Psychiatrie in de thuiszorg voor verpleegkundigen of verzorgenden in de thuiszorg krijg je handvatten om met gedrag om te gaan dat voortkomt uit psychiatrische aandoeningen en hoe je de zorg zo optimaal mogelijk laat verlopen voor jouw cliënten. Geaccrediteerd voor 5 punten door het Kwaliteitsregister V&VN.

Bekijk congres psychiatrie in de thuiszorg


27 juni 2022 - Kids en Jongeren Marketing Congres 2022 - Jaarbeurs Utrecht

The Game Changer Edition; de wereld van kids en jongeren is plotseling veranderd. Hoe ga je daar als merk mee om? Er moeten als organisatie belangrijke beslissingen worden genomen, wat is nu een goede marketing- of communicatiestrategie? Marketing en communicatie zijn belangrijker dan ooit voor merken om hun publiek te bereiken. Dat hoor en leer je op het Kids en Jongeren Marketing congres 2022

Bekijk Kids en Jongeren Marketing Congres


28 juni 2022 - Jaarcongres Verandermanagement 2022 - AFAS Leusden

Wat is toch het geheim van succesvol veranderen? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek? En hoe vertaal je dat naar de praktijk? Voor jezelf, jouw team en organisatie? Je hoort het tijdens de 10e editie van het Jaarcongres Verandermanagement. Een dag vol nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips van topsprekers over de belangrijke thema’s die jou nu bezighouden. Met o.a. Ben Tiggelaar, Jitske Kramer, Arend Ardon, Gabriël Anthonio en Japke-d. Bouma.

Bekijk het Jaarcongres Verandermanagement


29 juni 2022 - Congres Autisme, een concept in beweging - Hotel Figi Zeist

Steeds meer blijkt dat autisme een andere informatieverwerking betreft en niet zozeer een prikkelgevoeligheid. De mate van psychische kwetsbaarheid die hieruit voortkomt en de variatie hierin vraagt om hulp op maat. Sprekers als Linsey Wijburg, Wouter Staal, Marije Swets en Hilgo Bruining gaan in op actuele thema’s die jou als professional helpen om cliënten met ASS beter te begeleiden en behandelen. Twee sessies naar keuze leren je over autisme en onderwijs, EMDR, een volwaardig leven en ACT.

Bekijk congres autisme


29 en 30 juni 2022 - Webwinkel Vakdagen 2022 - Leading in Digital Commerce - Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Nu, meer dan ooit, zijn wij er om organisaties te ondersteunen om hun digitale en e-commerce ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden. Als expert op het gebied van digital commerce kan je tijdens de Webwinkel Vakdagen jouw nieuwe inzichten en inspiratie verwerven en je netwerk vergroten. Er staan 250 e-commerce leveranciers en meer dan 200 inspirerende sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren rondom digitalisering, e-commerce en digitale marketing.

Bekijk Webwinkel Vakdagen 2022


8 juli 2022 - FreelanceFest - Utrecht

Kom ook naar de eerste editie van FreelanceFest - Hét must-attend event voor freelance digital makers, creatives en innovators. FreelanceFest wordt georganiseerd voor en door freelancers uit de digitale en creatieve industrie, die kennis en inspiratie op willen halen voor happy freelancing en hun netwerk willen uitbreiden. Luister naar inspirerende en vooral praktische talks, breid je netwerk uit met andere freelance creatieven, techies, fixers, marketeers en innovators en sluit de middag af met een goede borrel of theetje. Het FreelanceFest vind plaats bij Basecamp, het voormalige Bol.com gebouw in Utrecht. FreelanceFest is powered by... Fring.work: de #1 community voor digital freelance werk.

Bekijk FreelanceFest


Congressen in de regio Utrecht in september 2022


14 september 2022 - Het CarVascGer Congres 2022 - Utrecht

Het CarVascGer Congres 2022 gaat over belangrijke ontwikkelingen over cardiovasculaire aandoeningen bij oudere patiënten onderling te delen met specialisten betrokken bij de zorg voor deze, vaak complexe en kwetsbare patiënten.

Bekijk congres


14 september 2022 - Hét Wet Zorg en Dwang congres - Jaarbeurs, Beatrix Theater Utrecht

Leer alles wat je moet weten over de Wet Zorg en dwang. Het doel van de Wet zorg en dwang is om de rechtspositie van cliënten met een verstandelijke beperking of dementie te beschermen. Dat moet leiden tot minder onvrijwillige zorg. Hoe gaat dit in de praktijk? Wat leren de eerste ervaringen ons? Tijdens dit interactieve congres gaan gerenommeerde experts als Brenda Frederiks en Teun Toebes met jou hierover in gesprek. Dit congres is voor een breed publiek toegankelijk, zowel verpleegkundigen, verzorgenden als andere zorgprofessionals zijn welkom. Dit congres is geaccrediteerd voor 5 punten bij het Kwaliteitsregister V&VN.

Bekijk congres


20 en 21 september 2022 - Marketing Insights Event - MIE 2022- Jaarbeurs Utrecht

Op 20 & 21 september 2022 vindt de 20ste editie plaats van Nederlands grootste Marketing Insights Event (MIE 2022), hèt event op gebied van Insights, Data en Analytics. Met maar liefst 70 kwalitatieve lezingen, workshops en masterclasses presenteren we de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied aan 1500 (digital) marketeers, data-analisten, researchers en andere insights-professionals. Met sessies van vooraanstaande impactorganisaties zoals Walibi Holland, TUI, Too Good to go en heel veel anderen! Twee dagen lang staat het Supernova (onderdeel van de Jaarbeurs Utrecht) in het teken van ‘Celebrate MIE’, ondergedompeld in feestelijke sferen, een uitgebreide netwerkborrel met een DJ, een paar leuke verassingen en natuurlijk het allerbeste op gebied van Data & Insights. En deze keer gelukkig weer met heel veel mensen bij elkaar!

Bekijk Marketing Insights Event (MIE 2022)


22 september 2022 - Conversational Conference - Jaarbeurs Utrecht

Hét event over chat, messaging, voice, AI & chatbots. Een excellente digitale strategie is key als het gaat om klantcontact. Hoe dragen voice en chatbots bij aan de bereikbaarheid, reputatie en klanttevredenheid van jouw organisatie? En hoe slaag je erin om je customer service team of contact center omnichannel in te richten, en tegelijk ook toch snel én persoonlijk te communiceren? Tijdens de 6e editie van Conversational Conference deelden 15+ experts wat er speelt op het vlak van digitalisering en automatisering van klantcontact, mede onder invloed van de veranderingen in de samenleving.

Bekijk Conversational Conference


Congressen in de regio Utrecht in oktober 2022


6 oktober 2022 - Nationaal Congres Farmacotherapie in de Psychiatrie 2022 - Utrecht

Het Nationaal Congres Farmacotherapie in de psychiatrie is in Nederland en België al vele jaren een begrip bij psychiaters, apothekers, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen. Farmacotherapie in de psychiatrie brengt u in drie plenaire sessies en twee interactieve workshoprondes op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de psychofarmacologie van het afgelopen jaar. Accreditatie is aangevraagd voor 5 nascholingsuren bij de NVvP, NVZA, KNMP en het VSR.

Bekijk het Nationaal Congres Farmacotherapie in de Psychiatrie


12 oktober 2022 - NIVE Controllerscongres voor de financial 2022 - Maarssen

Verantwoord in business, duurzaam in Finance. Het is nú tijd om het verschil te maken. Ontdek in één dag hoe jij als financial impact op de toekomst kunt realiseren. Op woensdag 12 oktober 2022 staat hét NIVE controllerscongres in het teken van een duurzame toekomst. Toonaangevende sprekers zoals Mathijs Bouman (econoom Nieuwsuur), Paul Polman (oud CEO Unilever) en Guido Dubbeld (oud CFO Eneco) presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, nieuwe technologie, de ecologische footprint en het (mee)bewegen van mensen in veranderende organisaties. Complexe thema’s waarin jij als financial jouw toegevoegde waarde voor de toekomst kan laten zien.

Bekijk het NIVE Controllerscongres


12 oktober 2022 - Jubileumcongres TOPGGz - Flint Amersfoort

Ter ere van het 15-jarig bestaan, nodigt de Stichting Topklinische GGz professionals, beleidsmakers, bestuurders en patiëntvertegenwoordigers in de ggz uit voor een jubileumcongres op 12 oktober met als thema: 15 jaar TOPGGz; netwerk van experts in complexe zorg. Bij een jubileumcongres mag zowel een schets van het historisch perspectief van TOPGGz als een blik op de toekomst niet ontbreken. Dagvoorzitter Werner Brouwer (voorzitter Stichting Topklinische GGz) opent hier dan ook mee. Kopstukken van belangrijke samenwerkingspartners van TOPGGz, waaronder Ronnie van Diemen (directeur-generaal curatieve zorg, ministerie van VWS), Marjan ter Avest (bestuurder van MIND) en Rieneke de Wit (bestuurder van Centrum voor Consultatie en Expertise) geven aan wat vanuit hun perspectief de meerwaarde van TOPGGz is voor patiënten met complexe zorgvragen en wat de aanbevelingen zijn voor de toekomst. Vooraanstaande professionals van verschillende TOPGGz-afdelingen presenteren hoe zij samen werken aan het verbeteren van de zorg voor patiënten met complexe zorgvragen. De aansluitende paneldiscussie met hen geeft verdieping in de toegevoegde waarde van de samenwerking in diverse netwerken. Afsluitend zal Ruth Peetoom reflecteren op wat 15 jaar TOPGGz tot nu toe heeft betekend voor de sector en blikt vooruit op wat TOPGGz nog te doen staat. De professionele kijk op zaken wordt tijdens dit programma uiteraard gelardeerd met het perspectief van de patiënt én hun naasten. Ter afsluiting heffen we samen het glas op 15 jaar TOPGGz tijdens een feestelijke borrel.

Bekijk uitnodiging (PDF)


13 oktober 2022 - Digital Marketing Conference 2022 - Jaarbeurs Utrecht

Frankwatching en NIMA organiseren een gloednieuwe conferentie over digital marketing. Een dag vol inspiratie en kennis: van strategische successen tot slimme online tactieken, maar ook de minder bekende verhalen over marketingmissers komen voorbij. First-party data en content, online gedragsbeïnvloeding, branding versus performance… bij moderne digital marketing komen veel disciplines samen. Hoe houd je het overzicht? Hoe richt je je organisatie slim en wendbaar in? En welke mensen, technologie en skills heb je nodig voor de beste klantervaring? Klaar voor een digitale toekomst? Vind de antwoorden op Digital Marketing Conference 2022.

Bekijk het Digital Marketing Conference 2022


13 oktober 2022 - 2e landelijke DGA-congres - MKB Nederland - AFAS Theater Leusden

Laat u inspireren op het 2e DGA congres, exclusief voor directeur-grootaandeelhouders, op donderdag 13 oktober 2022 vanaf 16.00 uur in het AFAS Theater in Leusden. Op het congres vertellen collega-directeur‑grootaandeelhouders hun verhaal vertellen, hoort u van de politiek wat de plannen zijn voor de komende jaren en ga daarover in gesprek met elkaar en met Ingrid Thijssen (VNO-NCW) en Jacco Vonhof (MKB-Nederland). In het AFAS theater speelt '14 de musical' over het leven van Johan Cruijff. U kunt daar kaartjes voor kopen om zo de avond voort te zetten en de dag op een 'sportieve' manier te eindigen.

Bekijk het DGA Congres 2022


Congressen in de regio Utrecht in november 2022


3 november 2022 - Congres Hoogbegaafdheid - Jaarbeurs Utrecht

De zevende editie van het jaarlijks congres over hoogbegaafdheid vindt ook dit jaar weer plaats in Jaarbeurs Utrecht. Mensen die hoogbegaafd zijn, zijn niet alleen maar hoogintelligent, gedreven en nieuwsgierig, ze leggen ook vaak de lat te hoog voor zichzelf, of hun omgeving verwacht te veel van ze. Daarnaast kunnen ze met tal van sociale- en psychologische problemen te maken hebben. Ze zijn "anders" dan hun klasgenoten of collega's en vallen daardoor nogal eens buiten de groep. Hoe je als hulpverlener, begeleider of leerkracht met kwetsbaarheden van hoogbegaafden kunt omgaan, is het centrale thema van deze editie van het jaarlijks congres hoogbegaafdheid. Vooraanstaande wetenschappers en ervaren uitvoerend werkers delen hun inzichten en werkwijzen met betrekking tot deze bijzondere groep mensen.

Bekijk congres hoogbegaafdheid


10 november 2022 - Digital Workspace Event 2022 - Jaarbeurs Utrecht

Digital employee experience: de mens centraal. Het event over employee experience, technology & platforms en strategy & performance. Tijdens de 5e editie van deze jaarlijkse conferentie ligt de focus op slimmer werken op intranetten en hybride werkplekken. Leer van 15+ vakexperts en laat je inspireren! Hoor ook meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving en hoe technologie een nieuwe cultuur kan faciliteren waarbij de mens centraal staat.

Bekijk congres


24 november 2022 - Jaarlijks Congres Autisme - editie 2022 - Jaarbeurs Utrecht

Wie autisme heeft, loopt in het dagelijks leven tegen van alles aan. Dit jaar staat het congres Autisme 2022 in het teken van bijkomende psychische en psychiatrische problematiek van mensen met autisme. Vanwege hun niet-typische brein functioneren, is signalering, diagnostiek, behandeling en begeleiding van deze bijkomende problemen tenslotte een hoofdstuk apart. Hoe maak je in iemands gedrag of belevingen onderscheid tussen de problemen die voortkomen uit enerzijds het autisme van die persoon en anderzijds bijvoorbeeld ADHD, psychotrauma, persoonlijkheidsproblematiek of een stemmingsstoornis? En op welke manier maakt dat uit voor de manier waarop je de persoon met autisme tegemoet treedt, de samenwerking met hem / haar aangaat en begeleiding biedt? Het jaarlijkse congres over autisme. Geaccrediteerd door o.a. SKJ en NIP/NVO. Krijg een extra online congres autisme gratis. Praktijkgericht. CRKBO-erkende aanbieder. Breed geaccrediteerd.

Bekijk het congres Autisme


24 november 2022 - Congres Netwerkzorg & Mentale Gezondheid - Prodent fabriek Amersfoort

Veel mensen met complexe en meervoudige vragen over mentale gezondheid dreigen de dupe te worden van wachtlijsten. Hoe kunnen we binnen een buurt, wijk, stad of regio met de bestaande middelen meer kwaliteit leveren en beter samenwerken? Iedere GGZ-instelling, iedere gemeente en zelfs iedere subregio in Nederland doet dit nu op zijn eigen manier. Op diverse plekken in Nederland wordt iedere dag opnieuw het wiel uitgevonden. Het roer moet om. Het congres Netwerkzorg & Mentale Gezondheid is een samenwerking van Kenniscentrum Phrenos, Erasmus Medisch Centrum (EMC), Reinier van Arkel, Boom Psychologie en Psychiatrie RACT en zal plaatsvinden op 24 November 2022 vanuit de Prodent fabriek in Amersfoort. Accreditatie wordt aangevraagd bij NVvP, VVGN, FGzPt, NIP/NVO, VSR, VV&VN, Registerplein en SKJ.

Bekijk het congres


25 november 2022 - Jubileumcongres van de Female Autism Network of the Netherlands (FANN). - TivoliVredenburg Utrecht

De Female Autism Network of the Netherlands (FANN) bestaat 5 jaar. Op vrijdag 25 november organiseren we ons jubileumcongres, in TivoliVredenburg Utrecht. Dit doen we onder auspiciën van het Nationaal Autisme Congres. Diverse nationale en internationale sprekers worden uitgenodigd en zullen vertellen over autisme bij meisjes en vrouwen.

Bekijk het congres

Congressen, symposia en conferenties in de provincie Utrecht 2023


10 januari 2023 - Travel Congress - Thema 2023: Adapting to change - Jaarbeurs Utrecht


Nog meer congressen, conferenties, seminars en symposiums in Utrecht volgen snel!

Momenteel zijn er al meer dan 50 congressen in Nederland verzameld op de congreskalender. Binnenkort kun je hier nog meer actuele en interessante congressen, conferenties, meetings, symposia, seminars, workshops, masterclasses, webinars, meetings, trainingen, cursussen, workshops en (online) events in 2022 in Utrecht en Utrecht Region vinden.

Vind congressen op gebied van digitaal, online, data, analytics, social media, marketing, klantcontact, customer service, veranderkunde, verandermanagement, communicatie, HR, HRM, zorg, medisch, health, healtcare, GGZ, psychiatrie, autisme, jeugdzorg, netwerkzorg, travel, eventmanagement, events, reizen, citymarketing, destinatie management, informatica, destinatiemarketing, toerisme, recreatie, bestuur, financiële hulpverlening, verslavingsproblematiek, ergotherapie, internal auditing, finance, schuldhulpverlening, economie, opvoeding, recht, taal, techniek, pedagogiek, maatschappijwetenschap, sociologie, bedrijfskunde, innovation, finance, sustainability, data science, digital forensics, medisch, cardiologie, oogheelkunde, verpleegkunde, reanimatie, dementie, psychologie, pathologie, microbiologie, klinische chemie, hoogbegaafdheid, thuiszorg, startup, leiderschap, toezicht, management, innovatie, woningbouw, vastgoed, architectuur, toezicht, cybersecurity, privacy, openbare ruimte, wonen, leefbaarheid, veiligheid, gezondheid, bouwkunde, wetenschap, politiek, levende talen, onderwijs, kunst, muziek, dans, theater, cultuur, cultuurmarketing en nog veel meer thema's en onderwerpen.
Geef je congres, event, masterclass, seminar, symposium of conferentie in Utrecht aan ons door


Mis geen interessant congres, conferentie of event in Utrecht!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief samengesteld met tips over interessante congressen, cursussen en events in jouw vakgebied of thema.


Congresregio Utrecht

Binnenkort kun je hier als congresorganisator ook bijzondere congreslocaties in congresregio's en congressteden als Utrecht vinden.
Geef ook jouw congreslocatie in de provincie Utrecht aan ons door