Vind jouw congres, conferentie, masterclass, seminar of symposium in Noord-Holland


Mei 2022


25 mei 2022 - Telecom Insights 2022 - Spant! Bussum

Connectiviteit als belangrijkste randvoorwaarde voor digitalisering en innovatie. Uniek event voor de Telecom Sector met C-level sprekers, top onderwerpen en mogelijkheden voor interactie en netwerken. Telecom Insights 2022 is een fysiek congres. 400+ Mensen in de zaal, waarbij we de content ook online aanbieden voor maximale exposure en betrokkenheid. Zij worden in één dag bijgepraat over de stand van zaken en over de kansen en uitdagingen. Met gastheer Joep Stassen.

Bekijk congres


Juni/juli 2022


16 juni 2022 - Windday 2022 - Felison Cruise Terminal, IJmuiden

Zowel op land als op zee waait het in Nederland hard en veel. Dat maakt de kracht van de wind essentieel voor onze nieuwe groene economie. Wind is de goedkoopste bron van duurzame energie voor een duurzame samenleving en voor een industrie die kan concurreren op de wereldmarkt.Tegelijkertijd zijn deze hoge turbines de iconen van de energietransitie. En vangen ze ook tegenwind – juridisch, ecologisch, maatschappelijk en soms zelfs economisch. Want elke transitie doet ergens pijn. Dit vereist veel meer samenwerking van alle stakeholders binnen de sector. Overheden, industrie, kennisinstellingen en burgers die de handen ineen slaan en hun passie en enthousiasme voor de wind van de daken schreeuwen. Zodat we kunnen blijven bouwen aan een betrouwbaar, betaalbaar en goed werkend energiesysteem. De WindDay 2022 in IJmuiden brengt op 16 juni alle stakeholders bij elkaar om te netwerken, ideeën en inzichten uit wisselen en aan de slag te gaan.

Bekijk Windday 2022


23 juni 2022 - C-day - Hét nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals - Spant! Bussum

C-day, hét nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals. Logeion presenteert tweejaarlijks de communicatietrends. Tijdens de ochtend zet Logeion jou in je denken en doen in beweging met de Logeion trends als brandstof. Dit doen we samen met Lucas De Man, filosoof, innovator, tv-maker en veelgevraagd (inter)nationale spreker. In de middag heb je keuze uit diverse verdiepingssessies en talkshows.

Bekijk C-day 2022


28 en 29 juni 2022 - VNG Jaarcongres - Gemeenten in de wereld: samen maken we het verschil - Westfriesland

Elkaar ‘gewoon’ weer op locatie ontmoeten: na twee jaar is het op 28 en 29 juni eindelijk weer zover op het VNG Jaarcongres in Westfriesland. De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) nodigt alle gemeentebestuurders daarom van harte uit voor een Jaarcongres vol inspiratie. En u kunt zelfs ook een middag eerder komen om een teambuildingsessie speciaal voor (nieuwe) colleges te volgen. Zo wordt Westfriesland deze dagen het decor waar gemeentebestuurders uit heel Nederland elkaar kunnen ontmoeten en samen het verschil maken. Natuurlijk kunt u de Jaarrede van de VNG-voorzitter en de Algemene Ledenvergadering op woensdagochtend 29 juni ook digitaal volgen op onze website.

Bekijk jaarcongres VNG 2022


September 2022


8 en 9 september 2022 - DigiMarCon Netherlands 2022 - Digital Marketing, Media and Advertising Conference & Exhibition - Amsterdam

De 4e jaarlijkse DigiMarCon Netherlands, de belangrijkste conferentie en beurs voor digitale marketing, media en reclame in Europa, keert terug van 8 tot 9 september 2022 in het iconische Johan Cruijff ArenA Stadion in Amsterdam, Nederland. Doe mee met uw collega's in-person of online voor 2 dagen boordevol digitale marketing best practices, de laatste trends, praktische oplossingen, strategie en netwerken, bekijk ook de volgende generatie van technologie & innovatie; Internet, Mobile, AdTech, MarTech & SaaS-technologie. Maak deel uit van DigiMarCon Netherlands 2022 en ontdek hoe u als marketeer kunt gedijen en slagen in een snel evoluerende digitale wereld. Top keynotes, case studies, strategie sessies, networking en meer in een veilige en hygiënische omgeving! DigiMarCon Netherlands 2022 bevat onderwerpen als conversationele marketing, gegevenswetenschap & Big Data, videomarketing, marketingautomatisering, e-mailmarketing, analytics, UX, conversie, voice en meer.

Bekijk DigiMarCon Netherlands 2022 (EN)

DigiMarCon Netherlands 2022 Amsterdam
19 september 2022 - Amsterdam Business Forum 2022 - AFAS Live – Amsterdam

Future Focused Leadership. Amsterdam Business Forum wordt uw beste werkdag van 2022. Zet je schrap voor een geweldig evenement vol wijsheid, inspiratie en ervaring. Wij garanderen dat u naar uw kantoor terugkeert met een hoofd vol nieuwe ideeën, vlammen in uw ogen en nieuwe zakenvrienden. Met sprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmundson en Alexander Osterwalder.

Bekijk congres


27-30 september 2022 - Dutch Liver Week - NVH - Double Tree by Hilton - Amsterdam

De Dutch Liver Week bestaat uit twee onderdelen waarvoor apart kan worden ingeschreven, nl. de Echocursus (dinsdag) en de cursus Klinische Hepatologie (woensdag t/m vrijdag). De Dutch Liver Week wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie, in samenwerking met de Vlaamse Universiteiten. Het congres is voor MDL-artsen, internisten, chirurgen, radiologen, virologen, pathologen, arts-onderzoekers, physician assistants en verpleegkundigen. Accreditatie via Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen (NVMDL), Nederlandse Internisten Vereniging (NIV), Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH) en RIZIV (voor de Belgische deelnemers).

Bekijk Dutch Liver Week 2022


Oktober 2022


4 oktober 2022 - V&VN Longverpleegkundigen Jaarcongres 2022 - Egmond aan Zee

~Het inspirerende V&VN Longverpleegkundigen Jaarcongres 2022 zal plaatsvinden op 4 oktober 2022. Save the date!

Bekijk het V&VN Longverpleegkundigen Jaarcongres 2022


5 t/m 7 oktober 2022 - 2022 INSA Conference - Egmond aan Zee

INSA’s yearly conference is an international, interdisciplinary event. This year it will be held in the Netherlands, in the charming coastal town of Egmond aan Zee. The International Network for School Attendance (INSA) promotes school attendance and responds to school attendance problems. Join us from October 5th to 7th at Hotel Zuiderduin, a terrific venue for networking, relaxing, and learning about current initiatives and future plans to advance our collective work in the field of school attendance. The theme for the Conference is ‘Making Waves to Advance School Attendance’.

Bekijk congres (EN)


6 en 7 oktober 2022 - Het Nationaal Onderwijs Congres 2022 - Bussum

Hét congres voor professionals in het onderwijs. Het Nationaal Onderwijs Congres 2022 in 't Spant in Bussum biedt op 6 en 7 oktober 2022 inspirerende sessies en best practises om geluk te vinden in de dagelijkse chaos en geeft handvatten om jouw onderwijsomgeving chaos-proof te maken. Topsprekers als Erik van ‘t Zelfde, Jan van Halst, Paul Baan en Meester Jesper, interactieve pleinen, cabaret, de prachtige locatie en heerlijke versnaperingen maken de dag tot een ware beleving.

Bekijk congres


13 oktober 2022 - Voorbij het KCC - KCC Congres 2022 - Spant! Bussum

Zet nu de stap naar een klantgerichte, vraaggerichte en mensgerichte overheid op het Klant Contact Centra (KCC) Congres 2022. Met sprekers als Joost van der Wal, Jaap Peters, Daniëlle de Jonge, Arjen Banach en veel interessante praktijksprekers uit de wereld van woningcorporaties, gemeenten en overheden.

Bekijk het KCC Congres 2022


November 2022


1 november 2022 - PubCom, het Nationaal Congres Publieke Communicatie - Spant! Bussum

PubCom is het jaarlijks congres voor de communicatieprofessional in het publieke domein. Praktijkgericht met actuele cases, inhoudelijke sessies en inspirerende initiatieven in de publieke communicatie en de ontwikkelingen die relevant zijn voor ons vak. Tijdens het congres wordt de Galjaardprijs uitgereikt aan het meest innovatieve project. De Galjaardprijs 2021 is gewonnen door Zuyderland met hun inzending ‘belevende, innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland’. Het PubCom 2022 wordt georganiseerd door Logeion samen met verschillende partners.

Bekijk PubCom, het Nationaal Congres Publieke Communicatie


21-22 november 2022 - Digital Marketing World Forum Europe - RAI Amsterdam

Het Digital Marketing World Forum (#DMWF) brengt de wereldwijde digitale marketing gemeenschap bijeen om de uitdagingen van de digitale toekomst aan te pakken. Volg ook 2 dagen van top-level strategische inhoud en digitale marketing inzichten, netwerken, en discussie van toonaangevende wereldwijde merken.Met meer dan 13 jaar ervaring in het samenbrengen van de wereldwijde digitale marketing gemeenschap om de uitdagingen van de digitale toekomst aan te pakken. Het leveren van 2 dagen van top-level strategische inhoud en digitale marketing inzichten, netwerken, en discussie van toonaangevende wereldwijde merken. Het verkennen van de nieuwste trends en strategieën binnen Digital Marketing en het behandelen van Digital Marketing Technologies, Virtual Reality, Artificial Intelligence, Influencer Marketing, UX, CX, eCommerce, Content Marketing, Data, Analytics, en Mobile. #DMWF Europe is trots op zijn sprekers en biedt een line-up van wereldmerken en de nieuwste voorbeelden & case studies binnen de speciale conferentie tracks. Nu in co-locatie met Influencer Marketing World. Een speciale conferentie voor slimme en creatieve marketeers om hun influencer marketing campagnes naar het volgende niveau te tillen!

Bekijk het Digital Marketing World Forum Europe (#DMWF)


Nog meer congressen, conferenties, seminars en symposiums volgen snel!

Momenteel zijn er al meer dan 50 congressen in Nederland verzameld op de congreskalender. Binnenkort kun je hier nog meer actuele en interessante congressen, conferenties, meetings, symposia, seminars, workshops, masterclasses, webinars, meetings, trainingen, cursussen, workshops en (online) events in 2022 door heel Nederland en België vinden.

Vind congressen op gebied van digitaal, online, data, analytics, social media, marketing, klantcontact, customer service, veranderkunde, verandermanagement, communicatie, HR, HRM, zorg, medisch, health, GGZ, psychiatrie, autisme, jeugdzorg, netwerkzorg, travel, eventmanagement, events, reizen, citymarketing, destinatie management, informatica, destinatiemarketing, toerisme, recreatie, bestuur, financiële hulpverlening, verslavingsproblematiek, ergotherapie, internal auditing, finance, schuldhulpverlening, economie, opvoeding, recht, taal, techniek, pedagogiek, maatschappijwetenschap, sociologie, bedrijfskunde, innovation, finance, sustainability, data science, digital forensics, medisch, cardiologie, oogheelkunde, verpleegkunde, reanimatie, dementie, psychologie, pathologie, microbiologie, klinische chemie, hoogbegaafdheid, thuiszorg, startup, leiderschap, toezicht, management, innovatie, woningbouw, vastgoed, architectuur, toezicht, cybersecurity, privacy, openbare ruimte, wonen, leefbaarheid, veiligheid, gezondheid, bouwkunde, wetenschap, politiek, levende talen, onderwijs, kunst, muziek, dans, theater, cultuur, cultuurmarketing en nog veel meer thema's en onderwerpen.
Geef je congres, event, masterclass, seminar, symposium of conferentie aan ons door


Mis geen interessant congres, conferentie of event!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief samengesteld met tips over interessante congressen, cursussen en events in jouw vakgebied of thema.


Congresregio's, congressteden en congreslocaties in Nederland en België

Binnenkort kun je hier als congresorganisator ook bijzondere congreslocaties in congresregio's en congressteden van Nederland en België vinden.
Bekijk congressen en congreslocaties in bijv. Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Zutphen, Groningen, Leiden, Almere, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Brugge en veel meer steden en congresregio's in Nederland en België.
Geef ook jouw congreslocatie aan ons door