Recruitment marketing - Digital Dialogues #12

19 sep. '23, 19:30–22:30Poppodium Hedon, Zwolle

Kay-Lee Hendriks van Kaartje2go en Wietske van Ierssel van 7Fans spreken over recruitment marketing op Digital Dialogues #12.

Kay-Lee Hendriks (Kaartje2go)

Ben jij een #BLIJMAKER? Dan ben je de perfecte match voor Kaartje2go! Recruitment Adviseur en Employer Branding Specialist Kay-Lee heeft het werkgeversmerk #BLIJMAKERS opgebouwd en uitgerold bij de kaartenwebshop uit Zwolle. Kaartje2go is inmiddels verkozen tot Best Workplace en Great Place To Work. Kay-Lee is ervan overtuigd dat het “standaard” recruiten via LinkedIn niet meer van deze tijd is, en dat je met een sterk werkgeversmerk veel meer bereikt. Je krijgt een kijkje in de ‘employer branding kaart’ en tips voor het bouwen van een sterk werkgeversmerk.

Wietske van Ierssel (7Fans)

Onze tweede spreker is Wietske van Ierssel - LinkedIn expert - die je praktische tips zal bieden voor zowel medewerkers als werkgevers. Leer hoe je LinkedIn optimaal kunt benutten om jezelf en je organisatie zichtbaarder te maken en je carrière naar nieuwe hoogten te stuwen. Of juist de beste mensen aan te trekken. We moeten tenslotte kenbaar maken wat je wilt en zichtbaar maken wat je doet!

Over Digital Dialogues

Noordoost-Nederland is dé groeiregio van Nederland met inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij Digital Dialogues. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Digital Dialogues is hét digital event in Zwolle Noordoost-Nederland. Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten. Samen bouwen wevaan dé digital community van Noordoost-Nederland.