International Industrial Packaging Conference

26 sep. '23 — 29 sep. '23Marriott Hotel Gent, Gent

International Industrial Packaging Conference - Industrial Packaging and the Circular Economy

Van 26 tot 29 september 2023 vindt de Internationale Conferentie over Industriële Verpakkingen plaats in Gent, België.

In deze prachtige, spannende, gezellige en uiterst goed bewaarde middeleeuwse stad in België vindt de conferentie plaats in het Marriott Hotel. Deze locatie ligt op een steenworp afstand van de oevers van de beroemde Korenlei. Als u het hotel verlaat, betreedt u letterlijk een van de meest opmerkelijke landschappen van de wereld. Naast de Stad Gent zijn er in België en de omliggende landen nog heel wat mooie plaatsen te bezoeken. Gent is zeer goed gelegen als een onvergetelijke tussenstop als u uw reis door Europa voor of na de conferentie plant.

Het thema van de conferentie, "Industriële verpakkingen en de circulaire economie" , zal ervoor zorgen dat aanwezigen en sprekers van over de hele wereld nadenken over de bijdragen die onze bedrijven leveren aan een duurzamere wereld. De planningscommissie zal haar uiterste best doen om interessante sprekers op een rij te krijgen over een breed scala aan interessante onderwerpen vanuit een mondiaal perspectief.

De conferentie zal een gezamenlijke organisatie zijn die wordt ondersteund door wereldwijde verenigingen van fabrikanten en reconditioneerders in verschillende domeinen van industriële verpakkingen . We verheugen ons op uw gewaardeerde deelname aan deze internationale conferentie.

Mis dit uitzonderlijke evenement niet!