GA4 en de toekomst van cookieloos meten - Digital Dialogues #13

28 nov. '23, 19:30–22:30Poppodium Hedon, Zwolle

Digital Dialogues is hét digital event in Zwolle Noordoost-Nederland. Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

Hedwich de Groot

AI/modellering is belangrijker dan ooit nu we te maken hebben met minder waarneembare data. Het antwoord van Google is GA4, Consent Mode, Enhanced Conversions en de privacy sandbox, maar hoe zit dat nou precies en wat zijn de laatste ontwikkelingen? Dat vertelt Hedwich, data & measurement lead Google, je graag in haar talk "GA4 en Consent Mode: Privacyvriendelijke inzichten".

Byrge Leeuwangh

GA4 en Privacy. Hoe richt je de laatste versie van Google Analytics in volgens de laatste privacy richtlijnen? Wat mag wel en wat mag niet? Hoe implementeer je deze nieuwe richtlijnen in Google Tag Manager? Byrge neemt je mee in een aantal Europese privacy uitspraken en praktische tips voor GA4 implementaties via Google Tag Manager.

Over Digital Dialogues

Noordoost-Nederland is dé groeiregio van Nederland met inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij Digital Dialogues. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.