De toekomst van bruisende binnensteden & dorpskernen in Overijssel

6 feb. '23, 19:00–22:00De Zwarte Silo, Deventer

De partners uit het Retailplatform Overijssel (RPO) nodigen u, samen met INretail en de Retailagenda, uit om het gesprek te hebben over de uitdagingen én mogelijke oplossingen in relatie tot de toekomst van de Overijsselse centra.

Sociale meerwaarde van vitale centra

Het goed en collectief functioneren van de sectoren retail, horeca, toerisme, leisure & cultuur is van groot belang voor de vitaliteit van onze Overijsselse samenleving.

Door de grote maatschappelijke ontwikkelingen verandert de functie van centrumgebieden en het belang van de verschillende sectoren daarin in rap tempo. De eenzijdige nadruk op de commerciële functie (economische waarde) verandert.

Een aantrekkelijke winkelstraat of het centrum van een stad of dorp wordt van een groter maatschappelijk belang.

Graag ontmoeten wij je op het symposium!

Het symposium 'De toekomst van bruisende binnensteden & dorpskernen in Overijssel' vindt plaats in 'De Zwarte Silo' in Deventer.

Bezoek website
{ "richData":"false", "name":"De toekomst van bruisende binnensteden & dorpskernen in Overijssel", "description":"De partners uit het Retailplatform Overijssel (RPO) nodigen u, samen met INretail en de Retailagenda, uit om het gesprek te hebben over de uitdagingen én mogelijke oplossingen in relatie tot de toekomst van de Overijsselse centra. // Voor meer congressen, bezoek [url]https://congresagenda.nl/[/url]", "startDate":"2023-02-06", "endDate":"2023-02-06", "startTime":"19:00", "endTime":"22:00", "location": "De Zwarte Silo Deventer", "label":"Voeg toe aan agenda", "options":[ "Apple", "Google", "iCal", "Microsoft365", "Outlook.com" ], "timeZone":"Europe/Amsterdam", "iCalFileName":"Reminder-Event" }