De essentie van cultuur en gedrag

14 feb. '23, 09:30–16:30Carlton President, Utrecht, Utrechtvanaf699

Cultuur maakt of breekt het succes van de organisatie. Maar hoe dicht u de kloof tussen mooie cultuurplannen en dagelijkse realiteit?

De cultuurshock die de crisis met zich meebracht, zorgde voor een onverwachte verander prikkel. Maak van dit moment gebruik om door te pakken met structurele veranderingen. En zorg dat nieuwe routines nu écht blijvend verankerd raken in de organisatiecultuur.

Van cultuurshock naar duurzame verandering

Nu is de uitgelezen kans om uw organisatie of team anders in te richten. Om de barrières die diepgaande verandering in de weg staan te doorbreken is het belangrijk dat u, als manager, zowel veerkracht als daadkracht toont. Maar hoe zorgt u dat de nieuwe denk- en gedragspatronen standhouden? En waar begint u met het definitief veranderen van cultuur?

Helpen in plaats van belemmeren

Ontdek hoe cultuur- en gedragsverandering uw organisatie en medewerkers verder helpt in plaats van belemmert. Volg deze masterclass; een energieke dag vol concrete inspiratie, praktische tips en bruikbare oefeningen.

Bezoek website
{ "richData":"false", "name":"De essentie van cultuur en gedrag", "description":"Cultuur maakt of breekt het succes van de organisatie. Maar hoe dicht u de kloof tussen mooie cultuurplannen en dagelijkse realiteit? // Voor meer congressen, bezoek [url]https://congresagenda.nl/[/url]", "startDate":"2023-02-14", "endDate":"2023-02-14", "startTime":"09:30", "endTime":"16:30", "location": "Carlton President, Utrecht Utrecht", "label":"Voeg toe aan agenda", "options":[ "Apple", "Google", "iCal", "Microsoft365", "Outlook.com" ], "timeZone":"Europe/Amsterdam", "iCalFileName":"Reminder-Event" }