Datagedreven werken met Artificial Intelligence en Business Intelligence

12 okt. '23, 10:00–12:00Online, vanaf40

Deze populaire online workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met SRM en wordt dit jaar alweer voor de zesde keer aangeboden. De workshop is gericht op professionals met een niet-technische achtergrond.

Communicatieprofessionals krijgen steeds meer te maken met Artificial Intelligence, big data, algoritmen en sociale netwerken. Social media, fake news en influencers bepalen in toenemende mate wat relevant is. Tegelijk bieden de ontwikkelingen omtrent Generatieve AI nieuwe kansen voor communicatie.

Voor organisaties en communicatieteams is het daarom belangrijker dan ooit om datagedreven te werken. Door verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie met elkaar te combineren, te analyseren en te monitoren, kan het communicatiemanagement de organisatie toegang bieden tot waardevolle inzichten over hun stakeholders. Daardoor wordt de communicatie relevanter en effectiever.

In deze online workshop gaat Sirous Kavehercy (Tripylon Media) in op de actuele ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, Artificial Intelligence en big data.

Je ontdekt de rol van Business Intelligence als een strategisch instrument voor communicatieprofessionals en leer je over de mogelijkheden van Generatieve AI voor communicatie. Daarnaast krijg je handvatten om KPI’s op te stellen voor je communicatieactiviteiten om waarde te creëren met data en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.