Citymarketing Arnhem Jaar Event 2023

19 jun. '23, 15:00–18:00Musis, Arnhem

De marketing van Arnhem doet Citymarketing Arnhem samen met partners in de stad! Tijdens het Citymarketing Arnhem Jaar Event spreken we over het optimaal benutten van de vele mooie kansen.

Op 19 juni 2023, tijdens het jaarlijkse Citymarketing event van Arnhem, blikken we met een afwisselend programma terug en vooral vooruit! Zowel strategische keuzes als de praktische doorvertaling komen aan bod. We hebben het vaker gezegd, en we blijven het zeggen: alleen door optimale samenwerking zetten we Arnhem pas echt goed op de kaart. Daar hebben we elkaar voor nodig. Letterlijk iedereen kan een rol vervullen: van multinatonal tot zzp-er, van onderwijsinstelling tot culturele instelling, enz.

Tijdens het jaarlijkse event van de Arnhemse citymarketing komen (net zoals in 2022 op Papendal), vele onderwerpen aan bod. Vooral de instellingen en organisaties komen aan het woord die dagelijks met de marketing van Arnhem bezig zijn. We delen ook graag wat primeurs.

De marketing van Arnhem zit ‘m vooral in de interne communicatie, in de verbindingen die we met elkaar maken. Zodat ‘de buitenwacht’ én Arnhemmers zelf weten wat Arnhem te bieden heeft. Arnhem is een stad vol verbindingen. Soms heel duidelijk en toonaangevend. Maar vaak onverwachts en onbekend, de mooie parels die het verdienen in de spotlight te staan. Welke verbinding heb of maak jij met Arnhem en de positionering van de stad?

Programma Citymarketing Arnhem Jaar Event 2023

Een vol programma gevuld met mooie inspirerende verhalen over verbindingen in onze stad. Met veel energie gaan we op een goed tempo door alles heen. Om het overzichtelijk te houden is het programma opgedeeld in drie blokken. Elk blok heeft een eigen insteek:

Informeren: Arnhem staat nooit stil. Daarom beginnen we met jullie informeren over belangrijke ontwikkelingen. Rond zowel strategische als meer praktische keuzes. Wat is er het afgelopen jaar gebeurd en wat zit er allemaal in het vat. Ook de gemeente Arnhem geeft een update rond ontwikkelingen die verband houden met de promotie van Arnhem.

Inspireren: Hier vertellen verschillende ondernemers, beleids- en programmamakers over de verbindingen die zij maken. Dit vindt plaats in een talkshow opstelling, in 2 rondes.

Tijdens de eerste ronde tafel wordt er ingezoomd op de thema’s Energie en Duurzame Mode. Actuele ontwikkelingen komen aan bod, waarbij we inzoomen op inspirerende verbindingen en onverwachte vormen van samenwerking. Wat maakt de sectoren Energie en Duurzame Mode zo bijzonder, en wat kunnen we het komende jaar verwachten?

In de tweede ronde, met weer andere gasten aan de talkshow tafel, kijken we naar human capital en het behoud van talent. Dat dit voor veel bedrijven een grote uitdaging is, is geen nieuws. De focus is de discussie ligt op creatieve manieren om talent voor Arnhem te interesseren. Hoe doen we dat nu en laten we nog kansen onnodig onbenut? Welke rol speelt het imago van Arnhem hierin? Hoe benutten bedrijven ‘Arnhem’ als troef in hun arbeidsmarktcommunicatie?

Activeren: De middag sluiten we af met belangrijk onderwerp waarin we jullie vragen mee te denken of eerder gezegd mee te dromen. Dit blok wordt afgetrapt door burgemeester Marcouch. Op het podium bespreken we met vertegenwoordigers van bedrijven en instellingen het belang van een gezamenlijke droom voor Arnhem, richting 2033 (800 jaar Arnhem!). De zaal wordt gevraagd actief mee te dromen. Dit gaat de basis vormen voor een meerjarig project dat eenieder in de stad zal raken.

De moderator die deze dag voor ons aan elkaar zal verbinden is Erik Peekel. Een goed evenement is zo goed als de moderator op het podium. Daarom weten wij zeker dat het Citymarketing Arnhem Jaarevent een knaller gaat worden.